10+ beste velkomst-e-postmaler for nye ansatte og ansettelser [2023] - Nybegynnerhistorie (2024)

10+ Best Welcome Email Templates For New Employees & Hires [2023] - Starter Story (1)

Velkomst-e-poster til ansatte er et av de viktigste verktøyene i bedriftens arsenal – de introduserer de nyansatte for teamet, setter opp forventninger og mål, og setter tonen for et vellykket arbeidsforhold.

De første ukene i ny jobb kan være litt nervepirrende for både ansatte og arbeidsgivere. For ansatte er det sannsynlig at de ikke har jobbet i denne typen miljø før og ikke aner hva de kan forvente. For arbeidsgivere er det viktig å sørge for at nyansatte føler seg velkommen inn i bedriftskulturen og at de har forståelse for hva jobben deres innebærer.

Velkomst-e-poster for ansatte er en utmerket måte å oppnå disse målene på, fordi de hjelper deg med å sette forventninger til de ansatte samtidig som de gir dem en mulighet til å stille spørsmål eller avklare alt de kanskje ikke vet ennå.

Her er10 velkomst-e-postmaler du kan sende til nyansatte.

Hva du skal inkludere i velkomst-e-posten din

Når det kommer til å lage e-posten din, er det noen viktige elementer å inkludere:

 1. En engasjerende emnelinje
 2. Plan for første dag
 3. Arbeidsdager og timer
 4. Kontor adresse
 5. Parkeringsdetaljer og pendlerinformasjon
 6. Ting å ta med (evt. dokumenter)
 7. Kontaktinformasjon
 8. Krav som dokumenter og IDer

Velkomst-e-post for nyansatte med insentiver

title=Velkommen til selskapet vårt Kjære [ansatts navn],

Vi er alle veldig glade for å ønske deg velkommen til teamet vårt! Som avtalt er startdatoen din [dato.] Vi forventer at du er på våre kontorer innen [tid] og kleskoden vår er [tilfeldig/forretningsmessig.][Minn om nødvendig din ansatte om at de må ta med ID-en sin/ papirarbeid.]

Hos [Company name] bryr vi oss om å gi våre ansatte alt de trenger for å yte sitt beste. Som du snart vil se, har vi klargjort din arbeidsstasjon med alt nødvendig utstyr. Teamet vårt vil hjelpe deg med å sette opp datamaskinen, programvaren og nettkontoen din den første dagen. [Pluss, hvis det er aktuelt, nevn eventuelle ekstra ting du har forberedt for den nye ansettelsen, som en parkeringsplass, et kaffekrus med navnet eller en firma-t-skjorte.]

Vi har planlagt de første dagene dine for å hjelpe deg med å finne deg til rette. Du finner flere detaljer i vedlagte agenda. Som du vil se, vil du ha god tid til å lese og fullføre arbeidspapirene dine (HR vil være der for å hjelpe deg under denne prosessen!) Du vil også møte ansettelseslederen din for å diskutere de første trinnene dine. For den første uken har vi også planlagt noen treningsøkter for å gi deg en bedre forståelse av selskapet og driften vår.

Teamet vårt er glade for å møte deg og ser frem til å introdusere seg for deg under [planlagt arrangement/ lunsjtid].

Hvis du har spørsmål før ankomst, kan du gjerne sende en e-post eller ringe meg, så hjelper jeg deg mer enn gjerne.

Vi gleder oss til å jobbe med deg og se deg oppnå store ting!

Med vennlig hilsen,

[Navnet ditt]

[Din signatur]

Kilde

Nye ansatte tips for suksess e-post

title=Er du klar?Hei [Navn],

Hvordan går det? Ferdig med dokumentasjonsprosedyrene, fant du dem vanskelige eller enkle? Mens du tenker på svar på det, er her noen historier fra personer som ligner på deg, i jobbroller og lidenskap fra selskapet vårt.

Dette er historier om drevne mennesker som slår oddsen for å vokse seg selv og selskapet. Vi er sikre på at du har mange spørsmål og tvil om valget ditt om å bli med oss ​​og om din nye rolle, vi tror at disse historiene vil hjelpe. Så dykk inn.

{Insert Newsletter or Links or Stories}

Lykke til med ombordstigning,

[Navnet ditt]

[Signatur]

Kilde

Velkomst-e-post med påminnelser

title= Velkommen ombord, [nytt ansatt navn]!Hei [nytt ansatt navn]!

Velkommen til laget! Vi er glade for å ha deg på [firmanavn]. Vi vet at du kommer til å bli en verdifull ressurs for selskapet vårt og gleder oss til å se hva du får til.

Bare en påminnelse, den første dagen din er 6. august. Alt du trenger å ta med er deg selv og litt ID for I-9. Kleskoden vår er uformell, så ha på deg noe behagelig! Som jeg nevnte tidligere, tilbyr vi fleksibel arbeidstid når som helst mellom 07.00 og 19.00. For den første dagen, men vær så snill å ankomme kl. 09.30, og parker gjerne på et umerket sted på parkeringsplassen.

Sjekk inn med Mary i resepsjonen. Hun vil gi deg sikkerhetsmerket ditt. Jeg møter deg i lobbyen for å introdusere deg for teamet, vise deg til arbeidsstasjonen din og ta deg med på en rask kontoromvisning. (Og hjelpe deg med din første treningsoppgave: lære hvordan du bruker vår fancy espressomaskin!)

Fra kl. 10.00 til 12.00 møter du Sally, vår HR-direktør, for orientering om nyansettelser. Og fordi jeg er sikker på at du vil få appetitten til å signere alt papirarbeidet, har vi planlagt en teamlunsj etterpå. (Som minner meg om - foretrekker du meksikansk eller thailandsk mat?)

Klokken 01:30 introduserer jeg deg for den nye ansettelsesmentoren din, Rick, som vil være din favoritt i løpet av de neste par ukene. Rick vil hjelpe deg med mange viktige ting, som hvordan du logger inn på tidsregistreringsprogramvaren, hvordan du bestiller konferanserom og hvor du finner neon-post-its. Når du er riktig konfigurert, vil Rick komme i gang med treningsmodulene våre.

Hvis du har spørsmål før mandag, send meg gjerne en e-post eller ring meg på [direkte linjenummer].

Nok en gang er vi glade for å ha deg med på laget og håper du gleder deg like mye til den første dagen som vi gjør.

Velkommen ombord!

[Managersignatur]

Kilde

Velkomst-e-post med tidsplan og påminnelser

title=Påminnelser om ombordstigning Kjære [navn på nytt ansatt],

Velkommen til [selskapsnavn] – vi er glade for å ha deg ombord og ser frem til å se deg på startdatoen din mandag 6. august. Som en påminnelse er åpningstidene våre fra 9.00 til 17.00, mandag til fredag. Vi ber deg imidlertid om å ankomme kl. 08.30 den første dagen din, slik at vi kan vise deg til arbeidsstasjonen din og gi deg en omvisning på kontoret før orienteringen din.

Du er velkommen til å parkere hvor som helst på parkeringsplassen, bortsett fra de reserverte plassene. Når du er inne i bygningen, vennligst sjekk inn med Mary i resepsjonen. Hun vil gi deg sikkerhetsmerket ditt. Jeg vil hilse på deg i lobbyen.

Her er timeplanen din for første dag:

 • 08.30 – 09.00: Kontoromvisning og teamintroduksjon
 • 09.00 – 23.00: Orientering om nyansettelser med HR-direktør, Sally Johnson.
 • 23:30 – 13.00: Laglunsj (sted TBD)
 • 13:30 – 14:30: Orientering om arbeidsstasjonsteknologi med IT-direktør Joe Smith
 • 15:00. – 17.00: Begynn å trene med mentor for nye ansatte, Rick Garcia

Noen flere ting å merke seg:

 • Ansattkjøkkenet og pauserommet ligger på østsiden av første etasje og er fylt med snacks og drikkevarer. Espressomaskinen er også tilgjengelig for deg når som helst.
 • Ta med dokumentasjon for I-9 din første dag.
 • Vår kleskode er business casual.

Hvis du har spørsmål før mandag, kan du sende en e-post eller ringe meg på [direkte linjenummer].

Velkommen ombord! Vi ser frem til å se deg på mandag, og vi er glade for å ha deg med på laget.

[Managersignatur]

Kilde

Ansatt overført til et annet team eller avdeling

title=Velkommen til [bedriftsnavn] og [by, stat, by osv.]!Hei [navn på nytt ansatt],

Gratulerer og velkommen til laget! Vi er glade for å ha deg på [firmanavn]. Vi vet at du kommer til å bli en verdifull ressurs for selskapet vårt og ser frem til den positive effekten du kommer til å ha her.

Vi ønsker deg også velkommen til [by, stat, by, etc.]! Jeg har lagt ved en liste over ressurser teamet vårt har satt sammen for å hjelpe deg med å finne deg til rette. Du finner anbefalinger om alt fra skoler og barnehager til restauranter, nabolag og treningssentre. Gi meg beskjed hvis du trenger mer hjelp med flyttingen.

Vi ser frem til startdatoen din mandag 13. juli. Vennligst kom innen kl. 09:30 på [kontorsted] og parker hvor som helst på parkeringsplassen vår. Når du ankommer, sjekk inn med Mary i resepsjonen. Jeg møter deg i lobbyen for å gi deg en omvisning på kontoret, introdusere deg for teamet og sette deg opp på arbeidsstasjonen din.

Hvis du har spørsmål før mandag, send meg gjerne en e-post eller ring meg på [direkte linjenummer]. Jeg svarer også gjerne på alle spørsmål du har om livet i [by, stat, by osv.]. Ser frem til å jobbe med deg!

[Managersignatur]

Kilde

Velkomst-e-post for en ekstern medarbeider

title=Vi er glade for å ha deg Kjære [nytt navn på ansett],

Velkommen til [firmanavn] – vi er glade for å ha deg ombord. Bare en påminnelse, den første dagen din er 6. august. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Zoom-lenken i kalenderinvitasjonen din kl. 9.00 CST for å bli med på onboarding-møtet vårt.

Fra kl. 10.00 til 12.00 vil du møte Sally, vår HR-direktør, for en virtuell orientering om nyansettelser. Og fordi jeg er sikker på at du vil få en appetitt og signere alt papirarbeidet, vil vi også ha en Zoom-samtale ved middagstid for en uformell introduksjon til teamet over lunsj.

Klokken 01:30 introduserer jeg deg for den nye ansettelsesmentoren din, Rick, som vil være din favoritt i løpet av de neste par ukene. Rick vil hjelpe deg med mange viktige ting, som hvordan du logger inn på tidsregistreringsprogramvaren og hvordan du kan sette opp med Slack slik at du kan chatte med teamet. Når du er riktig konfigurert, vil Rick komme i gang med treningsmodulene våre.

Hvis du har spørsmål før mandag, kan du sende en e-post eller ringe meg på [direkte linjenummer]. Velkommen ombord! Vi ser frem til å se deg på mandag, og vi er glade for å ha deg med på laget.

[Managersignatur]

Kilde

"Hva du kan forvente på din første dag" E-post

title=Det er her! Din D-Day er her. Hei [navn],

Håper det går bra med deg. Er du spent på å endelig komme inn på kontoret og begynne å jobbe med alle oss kule folk? Det vedder jeg på at du er. Her er noen få instruksjoner og tips for å ri den første dagen som en mester.

Vi gleder oss til du blir med oss ​​på [Company Name]. Vi venter deg her på [Day and Date]. Prøv å komme hit innen {Time} hvis du vil spise frokost eller senest innen [Time]. Din første økt er {time}.

De første 3 dagene går fra {time}, så planlegg pendlingen din basert på dette. Onboarding-programmet er utviklet for å gi deg nødvendig informasjon om vår kultur og selskapets mål, og gi deg en følelse av hvordan vi opererer. Det vil hjelpe deg å akklimatisere deg til dette nye kapittelet med letthet. Dere vil alle møte kompisen din for å hjelpe dere med å finne dere på den første dagen. Første ting først. Slik kommer du deg til kontoret. Du vil motta en OTP via SMS på mobilen på tilmeldingsdagen, som du kan vise ved hovedporten. Når du er inne, vennligst kom inn via [sett inn instruksjoner]

Når du er inne, vil resepsjonen guide deg til [location], hvor du kan oppbevare bagasjen. Din første økt for dagen er kl. {Time} og vil være i {location}. Bruk kartet nedenfor for å navigere deg fra [sted og rute].

[Sett inn kart over kontoret ditt]

Her er en liste over ting du trenger den første dagen - du trenger bare myke kopier av alt bortsett fra bildene, som du også trenger fysiske kopier. Vi foreslår at du lagrer alle dokumentene du trenger på din personlige Google Disk; du får den bærbare jobben den dagen du blir med, og du vil kunne få tilgang til den derfra.

 • Bilde-ID-bevis med adresse (pass / førerkort / velger-ID)
 • Akademiske kvalifikasjonsrekorder
 • Bilder i passstørrelse som ble tatt nylig (5 kopier)
 • PAN-kort.

Andre punkter å merke seg:

 • Vi håndhever ikke kleskode hos [Company Name]. Vi lar deg bestemme hva du skal ha på deg. Vi bruker for det meste smarte fritidsklær - men har en jakke/genser - kontortemperaturen kan bli veldig kald. Få også en veske for å ta med deg den nye bærbare kontoret.
 • Hvis du kommer med ditt eget kjøretøy, må du parkere det på besøksparkeringen på dag 1. Vær oppmerksom på at besøksparkeringen er en første-til-mølla-betalt tjeneste.
 • Hvis du blir sittende fast inne i {office or location} eller trenger hjelp til å komme deg dit, kan du gjerne ringe resepsjonen vår på {number}. Har du spørsmål kan du også kontakte meg.

Ser frem til en fantastisk dag 1 hos [Company Name]

Ha en fin første dag,

[Navnet ditt]

[Signatur]

Kilde

E-post med kulturhistorier

title=Er du klar for å bli med oss? Les historier som ligner din for å pumpe opp den energien Hei [Navn],

Håper det går bra med deg. Hvordan likte du historiene våre om folk fra domenet ditt? Vi håper de var til hjelp. Vårt firma er høyt merket for mange ting, en av hovedårsakene, vår kultur. Etter hvert som vi skalerer, fortsetter vi å bevare kulturen vi hadde fra første stund ved å hele tiden forsterke og snakke om den til våre ansatte.

Som vår nyeste oppføring, håper vi at du kjenner dem også, innvendig og utvendig før D-dagen for å gjøre overgangen enkel for deg og føle deg en blant oss så snart du blir med. Les historiene på denne [lenken] for å vite mer om våre kulturhistorier.

Lykke til med ombordstigning,

[Navnet ditt]

[Signatur]

Kilde

"Dokumentasjon Reap" e-post

title=La oss fullføre papirarbeidet - Viktig Hei {Name},

Som en del av reisen din med {Company Name}, er det visse dokumenter som skal sendes inn, signeres og bekreftes for å starte onboarding i selskapet. For å gjøre ting enkelt for våre ansatte har vi et smart verktøy der du kan selvbetjente innsending, signering og verifisering av nødvendige dokumenter som nevnt i portalen.

Vennligst klikk på denne [lenken] for å sette opp medarbeiderkontoen din for portalen, og begynn med en gang med alle trinnene som er tildelt deg. For eventuelle tvil eller avklaringer, vennligst kontakt oss. Lykke til med ombordstigning!

Med vennlig hilsen,

[Navnet ditt]

[Signatur]

Kilde

E-post med takk for aksept

title=Takk og velkommen! [Name]Hei [Name],

Vi er veldig glade for at du godtok tilbudet vårt for stillingen [Jobbrolle] og ser frem til å se hva du bringer til bordet.

På vegne av [Company Name] er jeg glad for å ønske deg velkommen til organisasjonen vår. Noen av de beste tingene fra intervjuet ditt var at du er veldig god på [legg inn tilbakemelding], og vi kan ikke vente med å se hvordan du legger alle disse talentene å vokse deg selv her sammen med selskapet. Mens vi er inne på temaet tilbakemelding, er her noen områder ekspertene våre mente du kan berøre før den store første dagen, [skriv inn tilbakemelding].

I vår neste e-post til deg vil vi også introdusere deg for din leder, og for det samme ønsker vi å få lenker til profilene dine for å muliggjøre en fornuftig introduksjon, vennligst del dette med oss ​​så tidlig som mulig.

Ser frem til at du blir med oss,

[Navnet ditt]

[E-postsignatur og kontaktinformasjon]

Kilde

"Møt teamet ditt" E-post

title=Velkommen [Ansatts navn] til [Bedriftsnavn] / [Avdeling] Hei [Lederens navn], Ccing the New Hire.

Jeg er veldig glad for å kunngjøre at [New Hire's name] vil bli med oss ​​som [Jobbtittel] på [Startdato.]

[New Hire's name] vil fungere med [avdelingen/teamet] ditt. Han/Hun har tidligere jobbet ved/i [Legg til informasjon om arbeidsbakgrunn] / He/She has recently graduated from [Sett inn informasjon om akademisk bakgrunn]. Her er lenker til hans/hennes profiler du kan ta en titt på for å vite mer om ham/henne. [Sett inn lenker]

Start en egen tråd for å kommunisere og møte andre teammedlemmer, tildele en kompis osv., og gjøre [Nytt ansatt navn] komfortabelt og kjent med teamet ditt.

Med vennlig hilsen,

[Navnet ditt]

[Signatur]

Kilde

25 nye ansettelser Velkommen E-post emnelinjer du kan bruke

Her er en liste over 25 populære emnelinjer for velkomst-e-poster du kan bruke for nyansatte

 • Velkommen til ditt nye arbeidshjem!
 • Her er litt informasjon som hjelper deg med å finne deg til rette
 • Hei {Name}, takk for at du ble med!
 • Hei nyansatte, du ser bra ut i den nye konserten din!
 • Du er ansatt! Velkommen til {Startup Name}
 • Hei, nyansatt! Er papirene ferdige?
 • Vi ønsker deg velkommen til laget!
 • Velkommen til vårt team! Vi er så glade for å ha deg.
 • Møt vårt nyeste teammedlem
 • Slik kommer du raskt i gang med den nye jobben din
 • Velkommen til laget! Vi håper du finner deg godt til rette
 • Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål!
 • Velkommen til flokken!
 • Hei nyansatt, velkommen til selskapet!
 • Velkommen til laget! Vi ønsker alle at du skal lykkes.
 • Her er vinduet ditt inn i selskapet...
 • La oss få kontoret ditt på kartet
 • Det er ikke for sent å endre stillingstittel
 • Velkommen! Her er velkomstmailene for nyansatte.
 • Vi ønsker alle våre nyansatte velkommen!
 • Hei, nyansatt! Vi er veldig glade for å ha deg ombord
 • Hvordan bli den beste nyansatte noensinne
 • Hallo! Vi er så glade for at [Name] blir med oss!
 • Hei! Vi er veldig glade for å ha deg ombord...
 • Gratulerer! -[Selskapsnavn]

Ser etter mervelkomst e-postemnelinjer? Sjekk ut hele artikkelen vårher

Tips for å skrive en vellykket e-post

En velskrevet e-post kan være et kraftig kommunikasjonsverktøy. Hvis du ønsker å få frem poenget ditt og få det lest, skriv en e-post som er klar, konsis og overbevisende.

Her er 6 tips for å hjelpe deg med å skrive bedre e-poster:

1. Hold det kort.

Folk er opptatt, og de kommer ikke til å lese noe mer enn noen få avsnitt lange i innboksen. Hvis du har noe viktig å si, vær kortfattet.

2. Vær vennlig og personabel.De beste e-postene viser at avsenderen bryr seg om mottakeren: adresser dem ved navn, lag vitser og vær vennlig, komplimenter dem for noe de har gjort nylig – vis at du kjenner dem godt nok til å gi dem et personlig preg.

3. Bruk punkttegn eller nummererte lister der det er hensiktsmessig.

Hvis du lager en liste med forslag eller snakker om flere ting, er det mye lettere for leseren hvis du bruker punkttegn eller tall i stedet for å liste opp hvert punkt separat i avsnitt.

(Dette gjelder selvsagt ikke hvis du bruker en e-post til noe helt annet – for eksempel et nyhetsbrev eller en informasjonsmelding.)

4. Korrekturles meldingen nøye før du sender den ut.

Selv om du kanskje tror du er en proff på å skrive e-post, er det fortsatt noen feil du kan gjøre. Det er viktig å unngå disse feilene slik at meldingen din er klar og korrekt.

Hvis du skummet over e-posten, er det en god sjanse for at du gikk glipp av en feil i selve setningen du nettopp endret.

Proff-tips:Les hele meldingen høyt før du trykker på send. Det er mer sannsynlig at du fanger feil på denne måten!

5. Sørg for å inkludere mottakerens navn i e-posten.

Dette virker som et åpenbart tips, men det er lett å glemme at vi ikke sender massee-poster til en gruppe mennesker, men individuelle meldinger til hver person på listen.

Det beste alternativet er å lage meldingen nøye, og gjøre den personlig ved å bruke mottakerens navn. Det viser at du er oppmerksom, og det gjør også at e-posten føles mer personlig.

6. Vær tydelig på hva du vil

Vær spesifikk og ikke slå rundt bushen. Tenk tydelig på hva du ber om før du skriver noe ned.

I den første linjen i e-posten din, oppgi tydelig hva du ønsker og hvordan mottakeren kan hjelpe.

FAQ

Nedenfor beskriver vi de vanligste spørsmålene når det gjelder velkomst-e-post for nye ansatte og ansatte.

Hvordan kan du gjøre en nyansatt komfortabel på arbeidsplassen?

 • Besøk den nyansatte på arbeidsplassen din
 • Introduser dem for kollegene dine
 • Hjelp dem med å sette opp arbeidsområdet sitt
 • Be dem ut på en lunsj
 • Send dem en gave

Hva kan betraktes som en utmerket velkomstmelding?

Den beste velkomstmeldingen er informativ og får den nyansatte til å føle seg komfortabel på sin nye arbeidsplass.

Hvordan ønske en ny ansatt velkommen bortsett fra å skrive en velkomst-e-post?

 • Lær dem om løsningene for jobbrollen deres
 • Vær tilgjengelig for dem når de trengte hjelp
 • Utstyr dem med de riktige verktøyene for å hjelpe dem med å utføre jobben sin enkelt

Konklusjon

Å ta imot nyansatte er en del av ansettelsesprosessen i en bedrift. Hver gang det er en ny ansettelse, slippes et nytt håp og en ny drøm løs. Det første en arbeidsgiver gjør er å sende en velkomst-e-post som gjør de nye medlemmene oppmerksomme på selskapets regler og forskrifter og gjør dem komfortable i veien.

Det kan være en vanskelig oppgave å skrive en velkomst-e-post for nyansatte fra bunnen av. Vi gjorde dette enklere ved å gi deg utmerkede e-postmaler som du kan bruke. Bruk dem gjerne, da det vil hjelpe deg å ta imot nyansatte på en mye bedre måte.

Pat Walls,Grunnlegger av Starter Story

Vil du finne flere ideer som tjener penger?

Hei! 👋 Jeg er Pat Walls, grunnleggeren av Starter Story.

Få vårt 5-minutters nyhetsbrev på e-post fullpakket med forretningsideer og muligheter for å tjene penger, støttet av virkelige case-studier.

Bli med i Starter StorySe nøyaktig hvordan nettbaserte virksomheter får millioner i inntekter4 818 casestudier fra grunnleggeren Tilgang til grunnleggerkatalogen vår Live-arrangementer, kurs og opptak8 628 forretningsideer 1 millioner dollar i programvarebesparelser Bli med i Starter Story
10+ beste velkomst-e-postmaler for nye ansatte og ansettelser [2023] - Nybegynnerhistorie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5736

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.