20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (2024)

Table of Contents
Wat is een aankondiging van een productlancering? 5 e-mails voor het aankondigen van een nieuw product via nieuwsbrieven #1 — Teaser-e-mailof productlancering #2 - E-mail met aankondiging van productlancering #3 - E-mail met productaankondiging samen met de optie Pre-Order #4 — Aankondiging dat het product is gelanceerd #5 — Follow-up e-mailna productlancering Belangrijk om op te merken voor een succesvolle e-mailreeks voor productlanceringen: 20 effectieve e-mailvoorbeelden voor productlanceringenom de verkoop te stimuleren Voorbeeld 1. Houd klanten tot het laatste moment geïntrigeerd — Lamborghiniproduct lancering Voorbeeld 2. Geef uw merkfans vroegtijdig toegang tot de nieuwe producten — Athleta Voorbeeld 3. Laat uw trouwe klanten als eerste op de hoogte zijn - Adidasnieuwe productaankondiging Voorbeeld 4. Voeg wat mysterie toe aan uw e-mails - Mercedes Benzfunctie aankondiging Voorbeeld 5. Geef gedetailleerde informatie over het product — E-mail op Acid Voorbeeld 6. Laat het product vanuit verschillende hoeken zien — Hill City Voorbeeld 7. Laat de ontwerper zijn eigen collectie presenteren — Brightoncampagne voor productlancering Voorbeeld 8. Wees ondersteunendtijdens de productrelease— Everlane Voorbeeld 9. Overtuigen om bij u te kopen/spelen op de ijdelheid van mensen — Maybellineaankondiging productlancering Voorbeeld 10. Maak het duidelijk - Teslae-mail over de lancering van nieuwe functies Voorbeeld 11. Gebruik video's in e-mails met productaankondigingen — Appcues Voorbeeld 12. Stuur een uitnodiging voor een live presentatie — Teslaevenement voor productlancering Voorbeeld 13. Moedig aan om uw product te kopen — Apple Voorbeeld 14. Wees aantrekkelijktijdens uw productlanceringscampagne— Ferrari Voorbeeld 15. Benadruk het gevoel van anticipatie — Grammaticaalaankondiging productlancering Voorbeeld 16. Markeer de nieuwe functies in detail — Nokiae-mail met productrelease Voorbeeld 17. Herinner u eraan hoe snel het product gelanceerd zal worden — Brighton Voorbeeld 18. Stel een reeks e-mails voor productlancering samen — Everlane Voorbeeld 19.Structureer uw productlancerings-e-mail voor een betere perceptie- Een stripboek Voorbeeld 20. Verbind een nieuwe productrelease met eerdere releases of uw merkgeschiedenis — Porsche Onderwerpregels e-mail voor productlancering: voorbeelden Hoe een productlancerings-e-mail te bouwen met Stripo Stap 1.Kies een e-mailsjabloon voor productlancering Stap 2. Werk aan de e-mailheader voor productlancering Tekstsjablonen van e-mails met aankondigingen van nieuwe producten Afsluiten FAQs

Wat maakt iPhones het meest verwachte product van het jaar? We weten dat er smartphones zijn die niet slechter zijn dan de producten van Apple (beste Apple-ontwikkelaars, neem me niet kwalijk), maar de meeste mensen letten niet goed op de releases en updates van die producten.

Je zou natuurlijk kunnen denken dat er zo op Apple wordt gewacht vanwege de kracht van zijn merknaam. Dit merk was echter niet altijd zo beroemd. Maar hun eerste release werd breed besproken. Ze danken hun succes aan een goed doordachte productlanceringscampagne en een goede e-mail met de aankondiging van een nieuwe productlancering.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (1)

(Bron: e-mail van Apple)

Beroemde merken wekken verwachting en verlangen op bij potentiële klanten om hun producten te kopen en te gebruiken. Hoe? We zullen voorbeelden delen van de beste productlanceringscampagnes van wereldberoemde bedrijven.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (2)

Gebruik Stripo's e-mailsjablonen voor productlanceringen om zo snel mogelijk uw eigen e-mailcampagne te starten

Bladeren

Wat is een aankondiging van een productlancering?

De productlanceringsaankondiging is een reeks activiteiten waarop wordt gerichteen nieuw product promoten.

Hopelijk, jouwnieuwe of verbeterde productfunctiesvoldoen aan de behoeften van klanten en zelfs hun verwachtingen overtreffen.

Voordat u uw opkomende product promoot en aankondigt, moet u het uitproberen en de voor- en nadelen ervan definiëren. En wees tijdens de hele aankondigingscampagne eerlijk tegen de doelgroep.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (3)

(Bron: e-mail van Starbucks)

5 e-mails voor het aankondigen van een nieuw product via nieuwsbrieven

U moet een e-mailreeks voor productlanceringen maken om de doelgroep op de hoogte te houden en hen geïnteresseerd te houden in uw product. Hier is een voorbeeld van een effectieve e-mailreeks:

  1. Teaser e-mailvoor productlancering.
  2. E-mail met aankondiging productlancering.
  3. E-mail met productaankondiging met de optie Pre-Order.
  4. E-mail voor productlancering.
  5. Vervolg e-mailna productlancering.

Laten we deze e-mails eens nader bekijken:

#1 — Teaser-e-mailof productlancering

De eerste e-mail —een teaser-e-mail- is om ontvangers te informeren over de aanstaande lancering. Zo bouw je anticipatie op. Hier kunt u een paar unieke kenmerken noemen die uw product bezit, of gewoon zeggen dat er iets groots op komst is. Delen met vermelding van de lanceringsdatum is in dit stadium optioneel.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (4)

(Bron: e-mail van Apple)

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (5)

(Bron: e-mail van Monica Vinader)

#2 - E-mail met aankondiging van productlancering

De tweede is om uw gebruikers bij te werken. Herinner hen aan de functies die u in een eerdere e-mail noemde en voeg een nieuwe toe.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (6)

(Bron: e-mail van Porsche)

Of deel wat informatie over uw product als u dit niet in de vorige e-mail heeft gedaan. Voeg zeker enkele foto's van het product toe.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (7)

(Bron: e-mail van Apple)

#3 - E-mail met productaankondiging samen met de optie Pre-Order

Voeg in de derde e-mail, nadat u de belangrijkste opties van het product hebt onthuld, foto's toe en de knop "Voorbestellen" in deze e-mail.

Veel trouwe fans willen graag de eerste zijn die uw product bezitten.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (8)

(Bron: e-mail van WB Games)

#4 — Aankondiging dat het product is gelanceerd

De vierde productlancerings-e-mail is bedoeld om ontvangers te informeren dat het product is uitgebracht. Hier leg je klanten uit hoe ze aan dit product kunnen komen.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (9)

(Bron: e-mail uit Brighton)

#5 — Follow-up e-mailna productlancering

Het maakt niet uit hoe vurig uw klanten op uw product hebben gewacht, sommigen hebben de e-mail met de nieuwe productrelease misschien gemist. Herinner hen eraan dat ze uw product nog steeds kunnen kopen.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (10)

(Bron: e-mail van Adidas)

Belangrijk om op te merken voor een succesvolle e-mailreeks voor productlanceringen:

Als u de e-mailcampagne met nieuwe productaankondigingen een paar maanden/jaar voor de releasedatum start, kunt u uw reeks uitbreiden tot 4-6 e-mails.

20 effectieve e-mailvoorbeelden voor productlanceringenom de verkoop te stimuleren

We hopen dat deze voorbeelden je zullen inspireren om je krachtige productlancerings-e-mails te maken.

Voorbeeld 1. Houd klanten tot het laatste moment geïntrigeerd — Lamborghiniproduct lancering

Dit beroemde automerk weet de interesse van klanten vast te houden zonder een woord te zeggen over wat ze gaan lanceren. In plaats daarvan nodigen ze hun merkliefhebbers uit voor een evenement waar ze de details van het nieuwe product gaan delen. Zelfs de afbeelding in dit e-mailvoorbeeld van de nieuwe productrelease zegt niets over de toekomstige lancering.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (11)

(Bron: e-mail van Lamborghini)

Voorbeeld 2. Geef uw merkfans vroegtijdig toegang tot de nieuwe producten — Athleta

Geef vroege toegang aan klanten die vaker bij u kopen dan aan andere gebruikers, of aan degenen die uw app hebben gedownload, net zoals Athlet dat deed.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (12)

(Bron: e-mail van Athleta)

Voorbeeld 3. Laat uw trouwe klanten als eerste op de hoogte zijn - Adidasnieuwe productaankondiging

In deze e-mail beloofde Adidas om klanten een paar uur voordat ze de productlanceringsaankondiging e-mail naar het volledige contactbestand sturen, op de hoogte te stellen van de productrelease.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (13)

(Bron: e-mail van Adidas)

Voorbeeld 4. Voeg wat mysterie toe aan uw e-mails - Mercedes Benzfunctie aankondiging

U hoeft het product dat u gaat lanceren niet echt te laten zien in een e-mail met een aankondiging van een productlancering. Laat zijn prototype zien.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (14)

(Bron: e-mail van Mercedes Benz)

Voorbeeld 5. Geef gedetailleerde informatie over het product — E-mail op Acid

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (15)

(Bron: E-mail van Email on Acid)

Wees beschrijvend. Hoe meer details u deelt in de productintroductie-e-mail, hoe beter.

Ik kan de infographics in deze e-mail niet weglaten - het is geweldig.

Voorbeeld 6. Laat het product vanuit verschillende hoeken zien — Hill City

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (16)

(Bron: e-mail van Hill City)

Er zijn gevallen waarin een afbeelding meer zegt dan duizend woorden, vooral als het gaat om e-mails met productintroducties.

Voorbeeld 7. Laat de ontwerper zijn eigen collectie presenteren — Brightoncampagne voor productlancering

Persoonlijk ben ik dol op deze traditie, geïmplementeerd door Brighton, de juwelierszaak.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (17)

(Bron: e-mail uit Brighton)

Telkens als er een nieuwe collectie wordt gelanceerd, laat Brighton de ontwerper deze zelf presenteren. De maker van de collectie spreekt vanuit haar hart en legt uit wat haar precies motiveerde om deze specifieke lijn te maken.

Voorbeeld 8. Wees ondersteunendtijdens de productrelease— Everlane

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (18)

(Bron: e-mail van Everlane)

Dit is een nieuw product en potentiële klanten weten niet of het goed gaat passen bij de rest van hun garderobe. Wees ondersteunend - geef ze mode-aanbevelingen over hoe ze deze kasjmierrib kunnen dragen met andere kledingstukken van het merk. Everlane deelde zelfs foto's van hoe het eruit gaat zien.

Een leuke truc om de verkoop te verhogen, toch?

Dit is een van mijn favoriete voorbeelden van de lancering van een kledinglijn.

Voorbeeld 9. Overtuigen om bij u te kopen/spelen op de ijdelheid van mensen — Maybellineaankondiging productlancering

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (19)

(Bron: e-mail van Maybelline)

Als het om mode en trends gaat, kan voor een aantal van uw abonnees niets overtuigender zijn dan feedback van vooraanstaande personen. Het Oprah Magazine heeft deze lipstick bekroond, toch? — Dan zou ik het beslist ook eens moeten proberen.

Voorbeeld 10. Maak het duidelijk - Teslae-mail over de lancering van nieuwe functies

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (20)

(Bron: e-mail van Tesla)

Natuurlijk moet je mysterieus en intrigerend zijn, maar niet op de dag van de productlancering. Zodra het product beschikbaar is om te bestellen of vooraf te bestellen, maakt u uw exemplaar recht. Voeg foto's of zelfs video's toe van het nieuw gelanceerde product. Er mag geen misverstand over bestaan.

Voorbeeld 11. Gebruik video's in e-mails met productaankondigingen — Appcues

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (21)

(Bron: e-mail van Appcues)

Alleen de persoon die verliefd is op het product kan het op zijn best omschrijven. En wie houdt het meest van het product? Juist, de CEO en ontwikkelaars. In sommige gevallen is het dezelfde persoon.

Laat de CEO aan het woord en neem een ​​video op waarin hij of zij de voordelen van het product tot in de kleinste details beschrijft.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (22)

Kies een e-mailsjabloon voor productlancering uit onze galerij

Bladeren

Voorbeeld 12. Stuur een uitnodiging voor een live presentatie — Teslaevenement voor productlancering

Als u een volledig offline evenement organiseert waarbij een spreker namens uw team een ​​zojuist gelanceerd product presenteert, zorg er dan voor dat u de e-mail met de aankondiging van het evenement naar uw contacten, inclusief bestaande klanten, stuurt.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (23)

(Bron: e-mail van Tesla)

Tesla stuurde deze uitnodiging ongeveer een uur voor het evenement zelf.

Ze hadden dit evenement echter ook gepromoot via sociale mediakanalen.

Voorbeeld 13. Moedig aan om uw product te kopen — Apple

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (24)

(Bron: e-mail van Apple)

Apple is waarschijnlijk de beste in het uitvoeren van e-mailcampagnes voor productlanceringen. Elk woord, elk personage telt.

Nog een ding dat hen uniek maakt: zodra de exacte productlanceringsdatum is vastgesteld, haasten ze zich om deze met potentiële klanten te delen!

Voorbeeld 14. Wees aantrekkelijktijdens uw productlanceringscampagne— Ferrari

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (25)

(Bron: e-mail van Ferrari)

Dit is een perfecte aankondiging van een aankomend product. Ferrari doet hier een beroep op ijdelheid :)

Want wie wil er nou niet als eerste iets luxe bezitten? En om te winnen...

De knop "Pre-order" helpt - het betekent dat ik niet in de rij hoef te staan, ik ontvang mijn pakket op de releasedag, ik zal echt de eerste zijn die het probeert.

Voorbeeld 15. Benadruk het gevoel van anticipatie — Grammaticaalaankondiging productlancering

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (26)

(Bron: e-mail van Grammarly)

Meest gevraagde functie... leuke truc! Zelfs als sommige van uw potentiële klanten deze optie niet belangrijk vonden, zullen ze het nu waarschijnlijk uitproberen om erachter te komen waarom het zo werd verwacht.

Voorbeeld 16. Markeer de nieuwe functies in detail — Nokiae-mail met productrelease

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (27)

(Bron:Echt goede e-mails)

Ik vind deze e-mailcampagne om drie redenen perfect:

  1. De twee CTA-knoppen die zichzelf herhalen.

  2. Brian Crecente van Rolling Stone prees dit product.

  3. Nokia belichtte de topprofessionals van Steel HR door ze op te sommen en te illustreren.

Zelfs als ze slechts een glimp opvangen van deze e-mail, zullen prospects nog steeds zien dat dit horloge het overwegen waard is, zo niet om te kopen.

Voorbeeld 17. Herinner u eraan hoe snel het product gelanceerd zal worden — Brighton

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (28)

(Bron: e-mail uit Brighton)

Brighton vermeldt de lanceringsdag in alle e-mails, in alle promo-e-mails. Zelfs als de e-mail geen onderdeel is van de productlanceringscampagne.

Goede manier om uw klanten uw releases niet te laten vergeten.

Voorbeeld 18. Stel een reeks e-mails voor productlancering samen — Everlane

Everlane stuurde 4 e-mails.

E-mail 1voor de e-mailreeks voor productlanceringen

Ze lieten ons net weten dat er elke minuut een miljoen plastic flessen worden gemaakt. En voegde eraan toe dat ze op het punt staan ​​er iets aan te doen:

(Bron: e-mail van Everlane)

E-mail 2voor de e-mailreeks voor productlanceringen

Ze lieten ons weten dat ze maagdelijk plastic gaan elimineren door er uitlopers van te maken:

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (30)

E-mail 3voor de e-mailreeks voor productlanceringen

Ze lieten ons eindelijk een voorproefje nemen van het aankomende product.

E-mail 4voor de e-mailreeks voor productlanceringen

Ze hebben eindelijk aangekondigd dat de verkoop is gestart en hebben de CTA-knop toegevoegd.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (31)

Dit is eenvoudig maar geweldig!

Voorbeeld 19.Structureer uw productlancerings-e-mail voor een betere perceptie- Een stripboek

E-mailsjabloon voor nieuwe productlancering:

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (32)

Maak een e-mail met productreleases in minder dan 10 minuten

Gebruik dit sjabloon

Deze e-mailsjabloon bevat ruimte voor kop- en CTA-tekst, videoblok en beschrijvingsvelden. Alle inhoud is gestructureerd. Waardoor informatie makkelijker wordt waargenomen en je e-mail aantrekkelijker wordt.

Als je het eenmaal hebt uitgekozen voor je toekomstige e-mailcampagnes voor productlancering, hoef je het alleen maar een beetje te bewerken: vervang onze inhoud en logo door die van jou.

Voorbeeld 20. Verbind een nieuwe productrelease met eerdere releases of uw merkgeschiedenis — Porsche

Laat uw klanten niet alleen uw product kopen, maar ook uw verhaal. Dingen met een geschiedenis kosten normaal gesproken meer en worden meer gekoesterd.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (33)

(Bron: e-mail van Porsche)

Onderwerpregels e-mail voor productlancering: voorbeelden

Het onderwerp kan creatief zijn, maar toch duidelijk en beschrijvend.

  1. Je hebt je aangemeld voor de release van Alphaedge 4D Shoes — Adidas.

  2. We brengen onze visie op de weg: Mission E wordt Taycan — Porsche.

  3. Introductie van Campagne Precheck — E-mail op zuur.

  4. Introductie van het naadloze Train Tee — Hill City.

  5. NET UITGEBRACHT: Een exotische nieuwe collectie! — Brighton.

  6. Kasjmier rib is hier - Everlane.

  7. Introductie van de nieuwste tinten van Shine Compulsion Lipstick! — Maybelline New York.

  8. Tesla-updates: Model 3 is beschikbaar om te bestellen — Tesla.

  9. Maak kennis met het Groeilab! — Toeslagen.

  10. Maak je klaar - Livestream Cybertruck onthulling! —Tesla.

  11. De eerste Scuderia Ferrari-gaminghoofdtelefoon: mis het niet! — Ferrari.

  12. Grammarly's Chrome-extensie + Google Docs, eindelijk samen! — Grammaticaal.

  13. Nokia Steel HR is gearriveerd — Nokia.

  14. Geïnspireerd door de toekomst: de VISION AVTR — Mercedes.

  15. In 7 dagen: ReNew - Everlane.

  16. Het is tijd om te vernieuwen - Everlane.

  17. Over 2 dagen: ReNew — Everlane.

  18. Het wachten is voorbij: ReNew - Everlane.

  19. AlphaEdge 4D Reflective: Binnenkort beschikbaar — Adidas.

  20. Maak kennis met de superheld van jeans - Athleta.

  21. Introductie van de allereerste Gap Home-collectie - Gap.

  22. We vroegen, we luisterden, we lanceerden! — Monica Vinader.

  23. YEEZY LANCERING BEGINT IN... — Adidas.

  24. In de details: lancering van Enchanted Garden — Brighton.

  25. De nieuwe Taycan Cross Turismo. Komt binnenkort aan. En snel - Porsche.

Sommige van deze voorbeelden zijn triviaal, sommige zijn gewaagd. Er zijn geen best practices voor het schrijven van effectieve onderwerpregels voor productlanceringen. Er is maar één regel: wees creatief en brutaal wanneer u aan een nieuwe onderwerpregel voor uw lanceringsberichten werkt.

Hoe een productlancerings-e-mail te bouwen met Stripo

U kunt kiezen uit onze "Nieuwe collectie" En "Productupdate"e-mailsjablonen.

U kunt er ook moeiteloos een bij ons bouwen:

Stap 1.Kies een e-mailsjabloon voor productlancering

Om dit te doen, klikt u in uw account op het tabblad Sjablonen, gaat u vervolgens naar het tabblad "Voorbereide sjablonen" en kiest u degene die u leuk vindt.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (34)

Blader door de kant-en-klare e-mailsjablonen van Stripo

Bladeren

Stap 2. Werk aan de e-mailheader voor productlancering

Upload je logo en voeg het toe als afbeelding.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (35)

Je kan ookeen menu toevoegenindien nodig. Bekende merken doen het echter bijna nooit voor e-mails met productaankondigingen.

Een banner maken voor uw productrelease-e-mail

De banner kan worden weergegeven als een a) bannerafbeelding of een b) carrousel van banners.

a) bannerafbeeldingvoor e-mail over productlancering
  • upload uw bannerafbeelding;

  • kies dan oriëntatie;

  • bijpassende filters toepassen;

  • voeg een kopie toe aan uw bannerafbeelding om deze aantrekkelijk te maken;

  • u kunt ook een afbeelding van een CTA-knop uploaden die door uw ontwerper over uw bannerafbeelding is getekend.

Voor meer informatie over het bouwen van een effectieve banner met Stripo in minder dan 10 minuten, verwijzen wij u naar onzeblogposten bekijk een korte video.

b) carrousel van bannersvoor e-mail over productlancering

Er zijn twee soorten carrousels: CCS- en AMP-beeldcarrousels.

De tweede wordt nu ondersteund door zowel desktop- als mobiele apps van Gmail en Yahoo.

Hoe werkt het? Gebruikers swipen van de ene naar de andere bannerafbeelding.

Interactiviteit, vooral in productaankondigingen en promo-e-mails, vergroot de betrokkenheid van klanten.

Met Stripo kunnen maximaal 16 dia's worden toegevoegd:

  • sleep een AMP-carrouselblok in uw e-mailsjabloon voor productaankondigingen;

  • schakel "Voorbeeldafbeeldingen" in, stel hun grootte in - de voorbeeldafbeeldingen bevinden zich onder de afbeeldingencarrousel;

  • upload je afbeelding;

  • bewerk het indien nodig;

  • plaats er eventueel een CTA-knop overheen;

  • klik op de knop "Dia toevoegen";

  • upload een nieuwe afbeelding, enz.

Voeg AMP-carrousels toe aan uw e-mailtemplate 'Binnenkort beschikbaar'

Sluit je aan bij Stripo

Raadpleeg onze voor meer informatie over het bouwen van AMP-carrousels met Stripodesbetreffende blogpost.

Video toevoegennaar uw start-e-mail

Video, waarin u de kenmerken van uw nieuwe product benadrukt of laat zien hoe u het kunt gebruiken, kanverhoog de conversieratio.

Gemakkelijk om er een met Stripo in je e-mails in te sluiten:

  • sleep een videoblok naar uw e-mail;

  • plaats de link naar je video die je eerder naar YouTube of Vimeo hebt geüpload in een respectievelijk veld;

  • Stripo voegt automatisch de alt-tekst van de video toe;

  • kies de kleur van de afspeelknop;

  • upload een aangepaste miniatuurafbeelding om deze betekenisvoller te maken.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (37)

Afteltimer toevoegenanticipatie op te bouwen

Timers zijn cruciaal voor dit soort e-mails.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (38)

(Bron: Pinterest)

Stripo voorkomt dat je ergens anders buiten een editor een timer moet bouwen, vervolgens de insluitcode plakt en werkt aan het responsieve ontwerp van de timer.

Met Stripo kun je timers rechtstreeks in onze editor bouwen en aanpassen:

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (39)

Een CTA-knop ontwerpenvoor e-mails over productlanceringen

Heeft u potentiële klanten ervan overtuigd dat ze uw product moeten kopen? - Geweldig! Laat ze zien waar ze het kunnen.

Bouw een CTA-knop die behoorlijk opvaltvoor uw start-e-mail:
  • open het tabblad "Uiterlijk";

  • ga naar de "Algemene" instellingen;

  • ga naar het tabblad "Knop";

  • werk aan het ontwerp van de knop — op deze manier past u deze instellingen toe op alle knoppen die u in uw e-mail gaat gebruiken;

  • schakel de optie "Markeer zwevende knoppen" in als je wilt - je knoppen veranderen van kleur zodra een gebruiker de muisaanwijzer op je knop plaatst;

  • schakel de knop "Ondersteuning van Outlook" in - als u wilt dat uw knoppen hun vorm opslaan in Outlook;

  • sleep het knoppenblok in uw e-mailsjabloon.

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (40)

Bouw geavanceerde e-mails met aankondigingen voor productlanceringen met Stripo

Begin

Meer informatie over de soorten knoppen vindt u in onze “E-mail call-to-action best practices" blogpost.

Tekstsjablonen van e-mails met aankondigingen van nieuwe producten

Laten we, nadat we het ontwerp en de lay-out van e-mail onder de loep hebben genomen, eens kijken naar enkele gebruiksvriendelijke tekstsjablonen. Deze sjablonen werken uitstekend op zowel desktop- als mobiele apparaten en kunnen u helpen ideeën op te doen voor uw eigen aangepaste e-mailontwerpen.

Tekstsjabloon 1:

Onderwerpregel:Ontgrendel uw potentieel met [Productnaam] — Ervaar de transformatie

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Heb je je ooit voorgesteld hoe het zou voelen om je volledige potentieel te ontsluiten? Introductie van [Product Name], onze nieuwste creatie die belooft de manier waarop u [Related Activity] benadert, te transformeren.

[Productnaam] is ontworpen na een zorgvuldige analyse van de behoeften van professionals zoals u. Het is het resultaat van ontelbare uren onderzoek, ontwikkeling en testen om ervoor te zorgen dat u de ultieme [Productcategorie]-oplossing krijgt.

🌟 Ontdek de magie van [Productnaam] in actie door onze [Demo Video Link] te bekijken.

Om de komst van [Productnaam] te vieren, bieden we een speciale vroegboekkorting aan voor de eerste 100 klanten. Gebruik de code EARLYBIRD bij het afrekenen.

🚀 Mis je kans om te schitteren niet! [Link naar productpagina]

De jouwe in transformatie,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (41)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 2:

Onderwerpregel:Een verhaal over innovatie: hoe [productnaam] [productcategorie] opnieuw definieert

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Elke grote innovatie begint met een verhaal. We zijn verheugd om onze reis te delen bij het creëren van [Productnaam], een product dat klaar is om het landschap van [Productcategorie] opnieuw te definiëren.

Ons toegewijde team van experts werkte onvermoeibaar om een ​​unieke oplossing te ontwikkelen die uw uitdagingen in [Related Activity] aanpakt. We hebben naar uw feedback geluisterd en deze verwerkt in elk detail van [Productnaam].

Benieuwd naar het proces? Duik in ons verhaal achter de schermen: [Link naar blogbericht of video]

Als blijk van waardering voor uw steun kunt u genieten van een speciale [korting of aanbieding] op uw [productnaam]-aankoop. Beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

🔥 Claim nu je exclusieve aanbieding: [Link naar productpagina]

Laten we samen het volgende hoofdstuk van innovatie schrijven,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (42)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 3:

Onderwerpregel:[Productnaam]: een game-wisselaar geïnspireerd door jou, [klantnaam]

Lichaam:

Geachte [naam klant],

We hebben opgelet. We hebben je passie voor [Related Activity] opgemerkt en hoeveel waarde je hecht aan hoogwaardige [Product Category]-oplossingen. Daarom introduceren we met trots [Productnaam] — een game-changer geïnspireerd door JOU.

We brengen personalisatie naar een nieuw niveau. Met [Productnaam] profiteert u van:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

🎁 Om de lancering te vieren, bieden we een tijdelijke [korting of aanbieding] aan, speciaal voor onze trouwe klanten zoals jij. Gebruik de code WELKOM bij het afrekenen.

🔗 Personaliseer uw [productnaam] vandaag nog: [Link naar productpagina]

Hier is een betere toekomst,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (43)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 4:

Onderwerpregel:Neem geen genoegen met gewoon: ervaar het buitengewone met [Productnaam]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Waarom genoegen nemen met gewoon als je het buitengewone kunt ervaren? Maak kennis met [Product Name], onze nieuwste [Product Category]-innovatie die uw [Related Activity] naar nieuwe hoogten tilt.

We hebben ons met hart en ziel ingezet voor de ontwikkeling van een product dat:

Verbluffend ontworpen

Boordevol ultramoderne functies

Gebouwd om lang mee te gaan met materialen van topkwaliteit

🌟 Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven - kijk wat onze early adopters te zeggen hebben: [Link naar getuigenissen]

Om uw ervaring nog uitzonderlijker te maken, geniet u van een speciale [Korting of aanbieding] op uw [Productnaam]-aankoop.

💫 Verbeter uw [gerelateerde activiteit] nu: [Link naar productpagina]

Stijg uit boven het gewone,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (44)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 5:

Onderwerpregel:Het geheim van mastering [gerelateerde activiteit]: ontdek [productnaam]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Stel je voor dat je [Related Activity] met gemak en efficiëntie beheerst. Het geheim wordt eindelijk onthuld: de introductie van [Productnaam], een baanbrekende oplossing die u in staat stelt uw uitdagingen te overwinnen.

Ons team heeft de klok rond gewerkt om [Productnaam] te creëren — een innovatieve [Productcategorie] die het volgende biedt:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

🔥 Mis het niet! Wees een van de eersten die [Productnaam] ervaart en profiteer van een tijdelijke [Korting of aanbieding]. Gebruik de code SECRETS bij het afrekenen.

🚀 Ontgrendel het geheim van succes: [Link naar productpagina]

De jouwe in meesterschap,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (45)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 6:

Onderwerpregel:Van droom naar werkelijkheid: introductie van [productnaam] voor [gerelateerde activiteit]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Wij geloven in het omzetten van dromen in realiteit. Daarom zijn we verheugd om [Product Name] te introduceren — een geavanceerde oplossing die de kloof overbrugt tussen uw ambities en het succes van [Related Activity].

[Productnaam] is meer dan alleen een product. Het is een symbool van onze toewijding om u te helpen uw doelen te bereiken. Met een perfecte mix van stijl, functionaliteit en prestaties wordt [Productnaam] uw go-to [Productcategorie]-oplossing.

🎉 Vier dat onze droom uitkomt met een speciale [korting of aanbieding] op uw [productnaam] aankoop.

💡 Maak uw dromen waar: [Link naar productpagina]

Op jouw succes,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (46)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 7:

Onderwerpregel:De ultieme metgezel voor [gerelateerde activiteit]: maak kennis met [productnaam]

Lichaam:

Geachte [naam klant],

Als het gaat om [gerelateerde activiteit], kan het hebben van de juiste tools aan uw zijde het verschil maken. Daarom hebben we [Product Name] ontworpen, de ultieme metgezel voor je [Product Category] reis.

[Productnaam] is gebouwd met passie en precisie en biedt een naadloze integratie van:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

🌟 Bekijk hoe [Productnaam] uw [Gerelateerde activiteit] kan verbeteren in deze interactieve demo: [Link naar demo]

Om de lancering te vieren, profiteert u van een exclusieve [korting of aanbieding] op uw aankoop bij [productnaam].

🔗 Begin uw reis met [Productnaam]: [Link naar productpagina]

Het avontuur wacht,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (47)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 8:

Onderwerpregel:Ervaar ware vrijheid met [Productnaam] — De toekomst van [Productcategorie]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Maak je klaar om los te komen van beperkingen en ervaar echte vrijheid met [Productnaam] - de toekomst van [Productcategorie]. Ontworpen om uw [Related Activity] opnieuw te definiëren, zal [Product Name] u in staat stellen meer te bereiken dan ooit tevoren.

Onze geavanceerde technologie en ongeëvenaarde functies omvatten:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

🎁 Om de lancering te vieren, bieden we een tijdelijke [korting of aanbieding] aan op uw [productnaam] aankoop. Gebruik de code FREEDOM bij het afrekenen.

💫 Omarm de toekomst en ervaar echte vrijheid: [Link naar productpagina]

De jouwe in bevrijding,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (48)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 9:

Onderwerpregel:Een nieuw tijdperk breekt aan: welkom [productnaam] in de wereld van [productcategorie]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Een nieuw tijdperk in de wereld van [Product Category] is aangebroken, en we zijn er trots op u kennis te laten maken met de ster van de show - [Product Name]. Ons team heeft deze innovatieve oplossing zorgvuldig ontworpen om uw [Related Activity]-ervaring als nooit tevoren te verbeteren.

Met [Productnaam] profiteert u van:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

📽️ Bekijk ons ​​lanceringsevent en ontdek de inspiratie achter [Productnaam]: [Link naar lanceringsvideo]

Om dit historische moment te markeren, bieden we een tijdelijke [korting of aanbieding] aan op uw aankoop van [productnaam].

🌐 Maak deel uit van het nieuwe tijdperk: [Link naar productpagina]

Laten we samen de toekomst omarmen,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (49)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Tekstsjabloon 10:

Onderwerpregel:Laat uw creativiteit de vrije loop met [Productnaam] — Een nieuwe dimensie in [Productcategorie]

Lichaam:

Hallo [naam klant],

Introductie van [Productnaam], een geavanceerde [Productcategorie] die een nieuwe dimensie van creativiteit ontsluit voor uw [Gerelateerde activiteit]. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om een ​​oplossing te ontwikkelen die uw artistieke expressie voedt en u helpt de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.

Met [Productnaam] profiteert u van:

Functie 1: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 2: [Gedetailleerde beschrijving]

Functie 3: [Gedetailleerde beschrijving]

🎨 Verken onze galerij met verbluffende creaties van artiesten met behulp van [Productnaam]: [Link naar galerij]

Om de lancering te vieren, bieden we een tijdelijke [korting of aanbieding] aan voor onze meest gepassioneerde klanten. Gebruik de code CREATE bij het afrekenen.

🔓 Laat uw creativiteit de vrije loop met [Productnaam]: [Link naar productpagina]

Hier is de kunst van het mogelijke,

[Je bedrijfsnaam]

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (50)

(Bron:Stripo-sjabloon)

Afsluiten

E-mail is een krachtig kanaal. We hebben net laten zien hoe je een klant correct kunt e-mailen over een nieuw product.

Maar we raden aan dat uw lanceringscampagne ook aankondigingen op sociale media en advertenties op massamedia omvat, om uw productlanceringscampagnes nog krachtiger te maken.

Bouw effectieve e-mails met aankondigingen van productlanceringen met Stripo

Begin

20 e-mails met aankondigingen van nieuwe producten + sjabloon om te gebruiken — Stripo.email (2024)

FAQs

What is Stripo email? ›

Meet Stripo — an intuitive and simple yet flexible email template creator. Speed up production. Test and export emails to any ESPs. Drag and drop & HTML editors. Get Started Free.

Can you import HTML into Stripo? ›

Stripo offers an open HTML code editor where professional coders can build a totally unique email. This option is also useful when you need to import a custom email template into Stripo and adapt it to the editor, making it editable. This option suits the worldly-wise designers best.

What is email template design? ›

An email template is a pre-defined email layout, that may already include content like images or text. Rather than create a new email from scratch each time, you can use a template as a base. Templates are also handy for making sure email designs follow brand guidelines.

Can I send emails with Stripo? ›

With Stripo's user-friendly features, creating and sending HTML emails through Gmail has never been easier. This tutorial ensures you'll be able to navigate the process smoothly and efficiently, saving you time and effort. Unlock the power of seamless email creation and sending with Stripo and Gmail.

What is Stripo used for? ›

Stripo simplifies email design. While it might sound a little basic, in reality it is the entire email production process reimagined. Stripo offers an intuitive email template builder featuring drag-and-drop and HTML editors.

What is email logger? ›

Email logs contain email data on each message that has been sent, including the sender's details, recipient's email address, timestamps, and any error codes. Logs can also link to reports that track marketing metrics like delivery, bounce, and open rates.

Can I send HTML through email? ›

Most modern email clients send HTML emails by default. Gmail and Yahoo Mail, for example, have built-in WYSIWYG editors you can use to write HTML messages. However, if you want to write HTML in an external editor and then use it in your email client, it can be a little tricky.

Can HTML send email? ›

HTML is a client-side scripting language and, because of that, it can't send emails. Naturally, it's also impossible to send emails directly from an HTML form. However, you can use an HTML form to collect data and send it to the server-side script or service.

How can you make an e mail link HTML? ›

Create an email hyperlink using HTML
  1. Highlight the text that you would like to hyperlink.
  2. Click the Chain icon.
  3. In the link URL, enter mailto: followed by the email address (example: mailto:emailname@yourdomain.com) ...
  4. Click Update when finished.

What is the difference between email template and email signature? ›

The template defines the format of the email signature and the type and arrangement of data that the signatures contain. Email signatures with the same template look very similar and contain the same information but they include different personal data, which are entered individually by each user.

What is the difference between classic and lightning email templates? ›

In contrast to Salesforce Classic, Salesforce Lightning comes with an email template builder – a drag-and-drop tool built natively on the Salesforce platform – using this you can create a responsive email design without writing any code yourself.

What is email designer? ›

As an email designer, you design, organize, and coordinate digital assets for an email campaign or digital marketing advertisem*nt. You may use existing HTML email layouts or build HTML emails that are creative and eye-catching. You may also use cascading style sheets (CSS) to format the email's content.

Can I use a Gmail account with SendGrid? ›

Connect Gmail and SendGrid to integrate crucial parts of your business. With Zapier, you can integrate everything from basic data entry to end-to-end processes.

What email is easiest to create? ›

Gmail is an easy-to-use and effective free tool for email.

What is a valid email address I can use? ›

A valid email address consists of an email prefix and an email domain, both in acceptable formats. The prefix appears to the left of the @ symbol. The domain appears to the right of the @ symbol. For example, in the address example@mail.com, "example" is the email prefix, and "mail.com" is the email domain.

Is Stripo any good? ›

Stripo's rating overview

The tool is straightforward, and the interface is easy to navigate. The drag-and-drop editor is straightforward and helps you create engaging emails. There are preview and test options available along with export.

Does Stripo work with Outlook? ›

Stripo offers 670 Outlook-compatible email templates to make your messages responsive and recognizable. You can choose one of prebuilt templates and edit it according to your needs or design one from scratch by using an empty template.

What is HTML email used for? ›

HTML emails are written using hypertext markup language code, which allows you to implement graphics, add buttons, and embed videos directly into your emails.

What is an email pixel? ›

Spy pixels or tracker pixels are hyperlinks to remote image files in HTML email messages that have the effect of spying on the person reading the email if the image is downloaded. They are commonly embedded in the HTML of an email as small, imperceptible, transparent graphic files.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6325

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.