24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (2024)

👇

📖Inhoudsopgave:

 • 1. Een kleine tattoo van een woord, een mantra of een sterrenbeeld
 • 2. Een handversiering tattoo
 • 3. Een bijpassende hart tattoo met je BFF
 • 4. Een armband tattoo
 • 5. Een kleine hand tattoo van jouw initialen (en die van je partner)
 • 6. Een kleine tattoo met letters
 • 7. Een tattoo van een letter die iets voor je betekent
 • 8. Een tattoo van een roos en een mes
 • 9. Een tattoo van sterren en glitters
 • 10. Een nauwelijks zichtbare ornament tattoo
 • 11. Duimtattoo met maansikkel
 • 12. Een kleine poot tattoo
 • 13. Een vlinder tattoo
 • 14. Een kleine hand tattoo van een bij
 • 15. Een bijpassende bloemen tattoo met je moeder
 • 16. Een tattoo van een kikker met een hoed op
 • 17. Een kleine en eenvoudige bloemen tattoo
 • 18. Een tattoo van de hele wereld
 • 19. Een tattoo van een paarden bloem
 • 20. Een vliegtuig tattoo
 • 21. Een tatoeage van rozen
 • 22. Een tattoo met rode inkt
 • 23. Een puntkomma tattoo
 • 24. Een zonnebloem tattoo

Overal waar je ogen dwalen, zie je kleine hand tattoos die de aandacht opeisen ook al zijn ze, nou ja, klein. Of je nu probeert Hailey Beiber’s “clean girl esthetiek” of Sophia Richie’s “rustige luxe vibe” te kopiëren, het valt niet te ontkennen dat je een kleine tattoo nodig hebt die weergeeft wie je bent.

Kleine tattoos zijn misschien niet het grootste statement dat je ooit zult maken, maar ze zijn wel een goede manier om alles wat je draagt, doet of waar je voor staat naar een hoger plan te tillen. Met een eenvoudige, strakke tattoo op je hand heb je altijd het gevoel dat je de juiste sieraden draagt – ook al is dat niet zo.

Dat gezegd hebbende, hand tattoos zijn perfect voor moderne minimalisten die niet bang zijn om te experimenteren met plaatsingen die niet altijd eenvoudig te verbergen zijn. Als je overweegt om een handtattoo te nemen, klein of anders, moet je je voorbereiden. Het zal altijd binnen je eigen gezichtsveld zijn.

Of je nu op zoek bent naar kleine bloemen, lijnwerk, schrift of iets heel anders, wij zijn ervan overtuigd dat er een kleine hand tattoo voor je klaarstaat. We hebben een paar van onze favorieten verzameld om aan je moodboard toe te voegen.

1. Een kleine tattoo van een woord, een mantra of een sterrenbeeld

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (1)

Of je nu kiest voor een woord, een mantra of een sterrenbeeld, een eenvoudige en strakke tattoo van een paar letters die iets voor je betekenen kan een wereld van verschil maken. Kies voor iets zachts en delicaats en zorg ervoor dat je de juiste kalligrafiestijl kiest.

2. Een handversiering tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (2)

Ornament tattoos zijn altijd een goede keuze als je op zoek bent naar iets decoratiefs in plaats van iets betekenisvols. Ornament tattoos zijn er in verschillende stijlen, van delicaat en ingewikkeld tot gedurfd en grafisch, maar deze neemt de taart – lief en klein, het is alles wat je nodig hebt en meer.

3. Een bijpassende hart tattoo met je BFF

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (3)

Bijpassende tattoos krijgen een slechte reputatie als je kiest voor iets dat over een paar jaar misschien niet meer staat. Een schattige tattoo van een hart staat echter voor jullie vriendschap, toewijding en alles wat jullie voor elkaar hebben gedaan – maar ze zijn ook schattig op zichzelf.

4. Een armband tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (4)

Wie wil er nou geen armband tattoo? Of je nu een nieuweling bent die op zoek is naar iets elegants en chiques of een verslaafde handtattoo die op zoek is naar nog een kunstwerk, wij hebben het voor je. Wij zijn geobsedeerd door deze stick-and-poke tattoo en dat zul jij ook zijn.

5. Een kleine hand tattoo van jouw initialen (en die van je partner)

We kunnen niet vergeten om de initialen van jou en je geliefde op jullie polsen te laten tatoeëren als jullie besluiten dat jullie klaar zijn om de rest van jullie leven samen door te brengen, toch? Wij houden van het idee van iets eenvoudigs als initialen versierd met kleine hartjes.

6. Een kleine tattoo met letters

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (6)

Monroe betekent misschien niet veel voor je, maar dat terzijde. Of je nu je naam, bijnaam of zelfs je meisjesnaam ergens op je hand laat tatoeëren, je toont waarschijnlijk respect voor wie je bent.

7. Een tattoo van een letter die iets voor je betekent

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (7)

Als je niet zeker weet wat je op je lichaam wilt laten tatoeëren, kies dan voor een van de kleine hand tattoos bestaande uit een enkele letter en een roosje. We weten niet wat we leuker vinden, de kalligrafiestijl of het feit dat je kunt kiezen welke letter iets voor jou betekent. Waar wacht je nog op?

8. Een tattoo van een roos en een mes

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (8)

We zijn nog niet klaar met rozen, oké? Een tattoo van een roos en een mes staat voor de dualiteit van het leven. De roos staat voor goede tijden, geluk, leven en schoonheid. De dolk symboliseert moeilijkere momenten en zelfs een donkere, verraderlijke en scherpe kant.

9. Een tattoo van sterren en glitters

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (9)

Sterren en glittertjes zijn de schattigste manier om je verzameling decoratieve hand tattoos compleet te maken. Wat je ook doet, onthoud dat sterren staan voor bescherming op weg naar een beter leven.

10. Een nauwelijks zichtbare ornament tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (10)

Als je per se de kleinste tattoo wilt die je ooit hebt gezien, kies dan voor een sierlijke en delicate siertattoo die iedereen gegarandeerd naar adem doet happen. Grote dingen komen tenslotte in kleine verpakkingen.

11. Duimtattoo met maansikkel

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (11)

Wanneer je een nieuwe levensfase, een nieuw hoofdstuk of een nieuw begin wilt vieren, ga dan voor een miniatuur maansikkel. Een maansikkel kan staan voor moederschap en vruchtbaarheid, maar ook voor groei, creativiteit en manifestatie, en dat is misschien iets wat jou ook aanspreekt.

12. Een kleine poot tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (12)

Wat is een betere manier om je genegenheid voor je trouwe viervoeter te tonen dan een kleine poot tattoo? Met een diep symbolische weergave van loyaliteit, kracht en macht is deze tattoo misschien wel het enige wat je ervan weerhoudt om de favoriete mens van elke hond te worden.

13. Een vlinder tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (13)

Als je een single-line tattoo laat zetten, weet je dat je on-trend bent. Als je kijkt naar wat celebs tegenwoordig laten tatoeëren, zie je misschien een overweldigend aantal fine-line tattoos met verschillende symbolen en betekenissen.

14. Een kleine hand tattoo van een bij

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (14)

Een tatoeage van een bij is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je moet toegeven dat deze bijen absoluut schattig zijn. Of je nu een bijpassende tattoo laat zetten of er zelf een neemt, je zult zeker de aandacht trekken en hoofden doen omdraaien.

15. Een bijpassende bloemen tattoo met je moeder

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (15)

We staan in vuur en vlam met kleine hand tattoo’s die bij elkaar passen, nietwaar? Hoewel de tattoo op de foto misschien niet de kleinste tattoo is die je ooit hebt gezien, valt niet te ontkennen dat het de mooiste is. Wij zouden zeggen dat bloemen tattoos altijd de juiste manier zijn, maar dat is aan jou om te beslissen.

16. Een tattoo van een kikker met een hoed op

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (16)

We maken geen grapje! Met een tattoo van een kikker die een hoed draagt, weet je dat je het gesprek van de dag wordt. Misschien hou je van kikkers. Misschien hou je van gekke tattoos. Wat je redenen ook mogen zijn, je zult geen spijt krijgen van een tattoo van een kikker met een hoed op.

17. Een kleine en eenvoudige bloemen tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (17)

Bloemen staan voor liefde, schoonheid, onsterfelijkheid, succes, verdriet, strijd en leven. Waarom neem je geen tattoo van twee miniatuurbloemen die staan voor je hergroei, kracht en mentale vastberadenheid?

18. Een tattoo van de hele wereld

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (18)

Ross: “Heb je een tattoo?”

Rachel: “Ja, maar alleen een kleintje. Phoebe heeft de hele wereld!”

We weten niet of de tattoo van Phoebe lijkt op de tattoo die we voor je hebben voorbereid, maar misschien wil jij ook wel een tattoo van de hele wereld. Of je nu fan bent van Friends of niet, een tattoo van onze planeet is misschien wel iets voor jou.

19. Een tattoo van een paarden bloem

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (19)

Paardenbloemen zijn ook een klassieke, chique keuze voor een bijpassende tattoo. Of je nu een match hebt met je partner, je beste vriendin of je ouder, een tattoo van een paardenbloem staat voor vrijheid, het vermogen om los te laten, kracht en aanpassingsvermogen.

20. Een vliegtuig tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (20)

Ben je avontuurlijk? Sta je altijd te popelen om een vlucht te boeken en een nieuwe locatie te bezoeken? Wij stellen voor om een vliegtuig tattoo te nemen en je reisobsessie officieel te maken.

21. Een tatoeage van rozen

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (21)

Een tatoeage van een roos is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je zult verbaasd zijn hoe populair en prominent rozen zijn. Als je niet zeker weet welke handtattoo je moet nemen, kies dan voor een rozentattoo die staat voor romantiek en liefde – voor iemand anders of voor jezelf.

22. Een tattoo met rode inkt

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (22)

Zwart-wit tattoos zijn moeiteloos en tijdloos, daar bestaat geen twijfel over. Maar voordat je een zwart-wit tattoo laat zetten, kun je beter de andere kant opgaan en de boel opleuken met een rode tattoo – van een hart, waarom niet?

23. Een puntkomma tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (23)

Moderne, minimalistische tattoos hebben misschien niet hetzelfde effect als realistische tattoos, maar dat betekent niet dat ze geen betekenis hebben. Een puntkomma tattoo, bijvoorbeeld, staat voor de voortzetting van het leven en belichaamt de zin “je verhaal is nog niet voorbij”

24. Een zonnebloem tattoo

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (24)

We kunnen het artikel net zo goed afsluiten met een kleurrijke tattoo van een zonnebloem. Of je nu fan bent van Harry Styles ‘ “Sunflower” of je wilt koesteren in de glorie van een zonnebloemveld, misschien ben je wel geïnteresseerd in het laten zetten van een zonnebloem tattoo. Een zonnebloem tattoo staat voor geluk, loyaliteit, aanbidding en vitaliteit.

24 Kleine Hand Tattoos Voor De Moderne Minimalist (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6223

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.