(Afscheidstoespraak voor collega's) in eenvoudige en gemakkelijke woorden - Infinity Learn (2024)

Afscheidsrede voor collega:We hebben er verschillende aangeboden afscheidtoespraken voor collega's die de plaats, functie of persoon verlaten. Deze afscheidstoespraken van collega's kunnen door elke student, leraar of persoon die op een willekeurige positie in de kantoren of instituten werkt, worden gegeven aan hun collega's die hen verlaten. U kunt een van de gegeven afscheidstoespraken voor uw collega's selecteren op basis van de behoefte om te spreken op het afscheidsfeest.(Afscheidstoespraak voor collega's) in eenvoudige en gemakkelijke woorden - Infinity Learn (2)

Afscheidsrede collega's 1

Goedenavond iedereen. Zoals we allemaal weten, zijn we hier bijeengekomen om een ​​leuk afscheidsfeestje te geven aan meneer... Hij is mijn een van de beste collega's, die vandaag bij een ander bedrijf in het buitenland gaat werken. Het is voor mij geen gemakkelijk moment om hier een afscheidsspeech te houden voor mijn beste collega. Het is een zeer zware taak om afscheid te nemen van alle naasten en dierbaren. Meneer … is al jaren mijn beste collega. We hebben veel nuttige momenten samen doorgebracht, die voor altijd in mijn gedachten zullen blijven. Hij gaat naar het buitenland door ons en zijn land te verlaten om zijn carrière te verbeteren. Ik had nooit gedacht dat hij zou gaan toen ik het voor het eerst hoorde; later wist ik echter dat het waar was.

    Mijn beste vrienden, jullie kunnen niet geloven hoe pijnlijk het moment voor mij was toen ik dit bericht hoorde. Ik herinner me nog dat ze zeiden dat hij erg ambitieus is en naar het buitenland wil om zijn carrière een boost te geven. Naar het buitenland gaan is de ambitie van mijn collega en ik zou hem graag blij en niet met tranen in mijn ogen willen uitzwaaien. Ik beloofde hem dat hij voor altijd in mijn hart zou zijn en verzocht hem ons niet te vergeten. Mijn beste wensen zijn altijd bij je; ga je gang en probeer je kennis op een ander gebied.

    Je hebt een nieuwe kans in je leven gekregen om je manier en stijl van leven te veranderen. Zeer weinig mensen krijgen deze kans zoals jij. We staan ​​klaar om u op elk moment te ondersteunen, wat u ook nodig heeft. We zijn heel blij en trots dat zo'n leuke collega zoals jij naar het buitenland gaat. Ik geloof dat je harde werk en toewijding aan hard werken je naar je doel zullen leiden. Je hebt alle noodzakelijke eigenschappen, belangrijke persoonlijke kenmerken en professionele vaardigheden. Je weet hoe je moeilijke taken in een competitieve omgeving moet managen en problemen efficiënt kunt oplossen.

    Ik hou van je kwaliteit van positief communiceren met allemaal negatieve standpunten. Je leerde ons sterk te staan ​​in moeilijke situaties. Bedankt, mijn beste vriend, dat je ons jarenlang je fijne vriendschap, vriendelijkheid en steun hebt gegeven. We hebben veel goede en slechte momenten doorgebracht; ze hebben ons echter allemaal nieuwe ervaringen gegeven. Je hebt een leuke en verantwoordelijke functie in dit bedrijf. Je hebt veel bijgedragen aan dit bedrijf door je harde werk en toewijding aan je project. Je hebt ons geleerd dat werken in een gelukkige omgeving positievere resultaten oplevert. Maar wie maakt de werkomgeving na jou blij? We zullen je erg missen. Onze goede wensen zijn altijd bij u voor uw gezondheid, rijkdom en succes. Nogmaals bedankt voor alles.

    Bedankt iedereen.

    Doe mee met onze speciaal samengesteldeJEE cursusom uw IIT-droom waar te maken.

    Afscheidsrede collega's 2

    Welkom aan iedereen bij deze speciale gelegenheid, echter een bitterzoete gelegenheid. We zijn hier bijeen om een ​​afscheidsfeestje te geven aan een van onze collega's die hier bij ons werkt. Het is tijd om afscheid van hem te nemen. Het is echter een heel verdrietig moment voor ons allemaal om afscheid van hem te nemen. Ik wil met jullie alle mooie momenten delen die ik met hem heb doorgebracht op dit college. Zijn waardevolle bijdragen aan dit college zijn niet voor ons allemaal verborgen. Hij is als een open boek voor ons, met fijne gewoonten en karakter. Hij heeft de universiteitsroutine vorm gegeven en gaat nu door ons allemaal te verlaten. Hij is de persoon die alle etiquette in zijn leven heeft gevolgd en ons ook heeft geleerd. Hij en zijn werken zijn ons hele leven onvergetelijk. Hij is mijn aardige collega, we hebben vele geweldige jaren samen doorgebracht op deze universiteit, maar nu gaan we uit elkaar.

    Hij kwam 10 jaar geleden bij dit college; het was echter nooit bekend hoe deze grote tijd gelukkig met hem is verlopen. Hij was als een steunpilaar in dit college die ons en de universiteitsautoriteit altijd hielp met zijn strategische suggesties. We zouden hem een ​​rots moeten noemen die ervoor heeft gezorgd dat verschillende studenten succes op een hoger niveau hebben behaald. Hij was als de maker van de toekomst voor de studenten. Hij zal voor altijd gemist worden door onze leerlingen en door ons. Natuurlijk heeft hij deel uitgemaakt van de levensader van dit college.

    Niemand kan na hem plaatsnemen in dit college; zijn plaats zou leeg zijn zonder hem. We zouden hem vandaag moeten beloven dit college als zijn opvolger te leiden en te proberen alle functies van het college te beheren volgens zijn buitengewoon hoge normen. We zullen zijn leuke ontmoeting op het sportveld na de universiteit nooit vergeten. We waren over het algemeen gewend om dagelijks na schooltijd badminton te spelen in onze vrije tijd. Ik ben dankbaar dat ik op zo'n hoge leeftijd zijn bedrijvigheid en goede energieniveau op de grond kan bewonderen. Hoewel we vandaag afscheid nemen omdat we de tijd niet kunnen vasthouden, gaat het vanzelf en moeten we het alleen volgen. Ik wil hem het allerbeste wensen voor de rest van zijn leven.

    Bedankt iedereen.

    Afscheidsrede collega's 3

    Goedenavond voor iedereen. We zijn hier op het afscheidsfeest van mijn dierbaarste collega's die het kantoor en ons allemaal verlaten. Zoals we allemaal weten, meneer ..., die op de verkoopafdeling van ons kantoor werkt. Hij is een van mijn beste collega's. Hij is een uitstekende medewerker van het kantoor geweest vanaf de datum dat hij bij het kantoor kwam. Helaas gaat hij vandaag naar een ander kantoor en geven we hem vandaag een afscheidsfeestje. Het is zijn fortuin dat hij een nieuwe kans kreeg om de stad uit te gaan en zich bij een groot bedrijf aan te sluiten; het is echter onze pech dat we voor altijd een fijne collega moeten missen. Als hoofd van de verkoopafdeling en zijn collega wil ik graag iets over hem zeggen.

    Ik herinner me nog dat hij op kantoor kwam als junior van mij op de verkoopafdeling; zijn harde werk en toewijding aan zijn plicht maakten het hem echter mogelijk om zeer snel een senior functie te krijgen, slechts een paar maanden nadat hij in dienst was getreden. Op het moment dat hij in dienst trad, aarzelde de HR-afdeling om hem aan te nemen vanwege zijn gebrek aan de juiste ervaring. Hij maakte echter iedereen blij vanwege zijn potentieel op hoog niveau. Hij stond ons nooit toe iets slechts of verkeerds over hem te zeggen. Zijn bijdragen aan het kantoor zijn voor iedereen heel duidelijk, waar we nooit omheen kunnen. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verkoopafdeling door de functie van de verkoopafdeling te verbeteren.

    Hij heeft het functioneren overzichtelijker en minder uitdagend gemaakt door meer strategische plannen uit te voeren, die we over het algemeen onmogelijk achtten. Zijn harde werk hielp ons en het bedrijf vooruit in de meer competitieve markt. Meneer …, we zullen u heel erg missen, vooral als u een kamer binnenkwam en ons dagelijks aan het lachen maakte. We zullen je hartelijke toewijding aan je werk en de positieve veranderingen die je in het bedrijf hebt aangebracht nooit vergeten. Het is erg moeilijk voor ons om afscheid van je te nemen en je te vervangen door een andere collega, maar wat we kunnen doen, zal zoals gewoonlijk de bedrijfsnormen moeten volgen. Namens iedereen wens ik je veel succes en hoop je te zien als een stralende ster.

    Bedankt

    ScheurNEET 2023-examenbij de eerste poging met Infinity Learn.

    Afscheidsrede collega's 4

    Goedenavond voor iedereen hier op mijn afscheidsfeestje van mij. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het geweldige afscheidsfeest vandaag. Mijn beste collega's, zoals we allemaal weten, is er niets zo ontroerend voor het hart als leren van iemand. Ik werd hier tijdens mijn volledige ambtstermijn zo gewaardeerd door u. Ik verlaat vandaag dit kantoor en vooral al mijn aardige collega's, wat erg pijnlijk is. Ik kan mijn verdriet om jullie allemaal te verlaten niet uiten. Je hebt me zo speciaal gemaakt en me een plek in je hart gegeven die ik nooit kan vergeten.

    Ik herinner me nog alle grappen die we op kantoor en thuis maakten. Mijn beste collega's, hier heb ik zoveel ervaring opgedaan en ben ik in staat om naar een andere plek te verhuizen om verder te gaan in het leven. Ik denk dat ik geen enkele bijdrage lever aan dit kantoor; het heeft echter veel aan mijn leven bijgedragen door me te maken tot de persoon die ik nu ben. De hele tijd dat ik hier heb gewerkt, heeft me iets opgeleverd; Ik leerde alles wat ik nodig had en gaf me meer dan ik nodig had. Het was een geweldige baan die me voldoende voorbereidde op mijn toekomst.

    Ik wil jullie allemaal bedanken voor het geven van respect, liefde en zorg gedurende de hele tijd dat ik hier in dit kantoor heb doorgebracht. Ik wil ook deze organisatie bedanken voor het aanbieden van een leuke baan, post en vooral de benodigde ruimte om te groeien en voor het feit dat ik mijn eigen beslissingen in de projecten mag nemen. Ik heb veel geleerd van mijn fouten en heb een sterk vertrouwen in mezelf ontwikkeld. Alle begeleiding die ik hier krijg, zal in mijn leven bij me zijn. Toetreden en vertrekken zijn het normale fenomeen van ieders leven dat we moeten volgen om door te gaan voor de verbetering van het individu, de samenleving en het land. Nogmaals een grote dank aan dit bedrijf voor alles wat het mij heeft gegeven.

    Bedankt iedereen!

    Gerelateerde informatie:

    • Hoe een afscheidsspeech te schrijven en te houden
    • Afscheidsrede voor baas
    • Afscheidsrede voor senioren
    • Afscheidsrede voor leraar
    • Afscheidstoespraak op kantoor
    • Afscheidsrede voor studenten
    • Afscheidsrede voor studenten
    • Afscheidsrede over pensionering
    • Afscheidsrede voor vrienden
    • Afscheidstoespraak door studenten op afscheidsfeest
    • Afscheidsrede door leraar op afscheidsfeest

    NCERT-oplossingen:Download NCERT-oplossingen voor CBSE-klasse 6-12.

    Gerelateerde inhoud

    Omtrek van een cirkel - Definitie en formule
    Bankafstemmingsverklaring: definitie, betekenis, soorten, belang
    NCERT-boeken voor klasse 6 PDF voor alle onderwerpen (2023-24)
    NCERT-boeken voor klasse 7 - gratis pdf-download voor 2023-24
    NCERT-boeken voor klasse 8 - Gratis pdf-download voor 2023-24
    NCERT-boeken voor klasse 9 - gratis pdf-download voor 2023-24
    NCERT-boeken voor klasse 10 - Download gratis pdf (2023-2024)
    NCERT-boeken voor klasse 11 - Download gratis pdf (2023-2024)
    NCERT-boeken voor klasse 12 - Download gratis pdf (2023-2024)
    NCERT-boeken voor klas 6 tot 12 - Download gratis pdf bijgewerkt voor 2023-24
    (Afscheidstoespraak voor collega's) in eenvoudige en gemakkelijke woorden - Infinity Learn (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Margart Wisoky

    Last Updated:

    Views: 6338

    Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Margart Wisoky

    Birthday: 1993-05-13

    Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

    Phone: +25815234346805

    Job: Central Developer

    Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

    Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.