Extra Saus | Over ons (2024)

Extra Saus | Over ons (1)

We love creating
your story.

Extra Saus is een jonge creative studio gespecialiseerd in de mode-, beauty- en lifestylebranche. Vanuit passie creëren we huisstijlen, websites en pakkende teksten. Met gevoel voor beeld en oog voor detail, maken we ontwerpen die stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen. Eigenlijk zegt onze naam het al: een extra sausje. Of je nu bezig bent met het starten van een eigen onderneming of toe bent aan vernieuwing: samen denken we ieder project tot in de puntjes uit.

Over ons

Wij zijn Marije en Mel, de creatievelingen achter Extra Saus. Al heel lang delen we de droom een eigen onderneming te starten. We wisten dat we een goed team zouden zijn, een soort yin en yang op de werkvloer. In de zomer van 2020 ontstond het idee voor een creatieve studio op de fiets in Noordwijk. We waren aan het speculeren over een goed concept en ineens viel onze naam: Extra Saus. Gek genoeg, hebben we geen moment meer nagedacht over een andere naam. Het was voor ons gewoon een ‘go’ om te beginnen.

Naast onze kennis door de studies Ruimtelijke Vormgeving en Creative Business hebben we een sterk gevoel voor beeld. We kunnen samen urenlang ideeën bedenken en visualiseren. Realistisch of niet, we durven groots te denken en geloven dat hierdoor alles mogelijk is.

Extra Saus | Over ons (2)

Extra Saus | Over ons (3)

Extra Saus | Over ons (4)

Marije

…wordt ‘extra’ blij van ondernemers met een visie die helemaal bij Extra Saus past.

“Het leukste vind ik wanneer iemand zo enthousiast over zijn onderneming vertelt, dat deze al tijdens de kennismaking gaat leven. Er komen meteen allerlei ideeën in mijn hoofd, waardoor ik niet kan wachten om te beginnen.”

Extra Saus | Over ons (6)

Mel

…wordt ‘extra’ blij van mensen met een aanstekelijk enthousiasme voor hun bedrijf, waarbij de liefde en ambitie er vanaf straalt.

“Het toffe aan een eigen bedrijf runnen vind ik het proces van A tot Z. Van het sparren met ondernemers tot het bouwen aan een resultaat waarop ze hoopten.”

Lieve woorden

“Zo knap hoe Marije en Mel uit alle informatie die ik met ze deelde precies de juiste sfeer wisten te vangen met die kleuren en huisstijl die bij mij passen. Ook het ontwerp van een logo… zo knap! Echt precies goed! Daarnaast was er ook ruimte voor feedback op mijn teksten en advies voor fotografie. Ik kan het werken met Extra Saus van harte aanbevelen. En naast de professionaliteit die ze bieden zijn het ook nog eens ontzettend leuke vrouwen waarmee het zeer prettig samenwerken is!”

Therese Suidman - Suiderlicht

“Mel en Marije begrepen vanaf de eerste afspraak precies hoe wij onze nieuwe website voor ogen hadden, heel fijn. We lagen direct op één lijn. Jullie hebben onwijs hard gewerkt en samen met Lars alles in een korte tijd gerealiseerd. Onwijs bedankt, jullie zijn een top team! ”

Elise Goossen - Mimomento

“Ondanks dat ik nog helemaal in de beginfase zit van mijn eigen bedrijfje en ik zelf nog niet precies weet wat ik wil, hebben Mel en Marije mij ontzettend goed geholpen met de branding. Ze hebben veel ontwerpen gemaakt en zijn door gegaan tot het perfect was. Met als eindresultaat een logo en beeldmerk waar ik heel trots op ben!”

Britt Bakker - Nowi

“Het afgelopen jaar hebben wij vanuit Zuivelhoeve bij meerdere projecten samengewerkt met Extra Saus en hierover zijn wij erg tevreden. Onze ervaring is dat Extra Saus staat voor flexibel, creatief, vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Zij weten zich goed in te leven in de klant en de klantbehoefte concreet te maken om hier vervolgens een eigen invulling aan te geven. Daarnaast verloopt de communicatie erg soepel en worden doelstellingen netjes gehaald. Wij willen Extra Saus bedanken voor de prettige samenwerking tot nu toe en kijken uit naar de toekomstige projecten.”

Jorieke Roerink - Zuivelhoeve

“Puur, enthousiast, meedenkend en betrokken dat kenmerkt het werken met Mel en Marije. Zij zorgen er voor dat het eindresultaat echt die extra saus bevat die je zoekt en nodig hebt. Ik beveel deze twee jonge creatieve en ambitieuze ondernemers dan ook van harte aan.”

Emiel Post - Saxion

“Mel en Marije zijn hét voorbeeld van 2 jonge ambitieuze ondernemers die hun grote droom waar hebben gemaakt. Al voordat ze zijn afgestudeerd hebben ze een creative agency opgestart waarmee ze meer dan extra saus over een merk, onderneming of organisatie kunnen gieten. Hun enthousiasme is aanstekelijk en dit stralen ze dan ook dan uit. Niet alleen op de fotografie die ik voor ze heb verzorgd, maar ook in hun visuele uitingen en communicatie. Mocht je erover nadenken om ze in te schakelen voor jouw vormgeving, website, social media of andere creatieve uitingen? Wacht dan niet langer, want deze 2 meiden helpen je gegarandeerd naar een succesvolle online business!”

Bibi Engelbertink - The place to Bibi

“Onlangs heb ik mijn logo en huisstijl laten ontwerpen door extra Saus. Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel, wat super belangrijk is voor een fijne samenwerking. Mel en Marije zijn jonge meiden met veel ambitie en passie. Dat geeft een goede energie! Ze hebben mijn wensen goed vertaald in een huisstijl met de juiste sfeer en glow.”

Noortje Heuvels - Daily Glow

“De dames hebben mij geweldig geholpen met de ontwikkeling mijn nieuwe huisstijl. Een opfrisbeurt voor Nijsink Consultancy was na vijftien jaar namelijk wel op zijn plaats. Slimme ontwerpen, flexibiliteit in keuzes daarin en volledig!”

Ernstjan Nijsink - Nijsink Consultancy

“Wij hebben de samenwerking met Extra Saus als zeer positief ervaren. Zowel Mel als Marije zijn beide erg creatief, enthousiast en gedreven om resultaat te behalen. Wij zijn dan ook dik tevreden met ons eindresultaat! Door strategisch denken te combineren met een flinke dosis creativiteit heeft Extra Saus goed ondersteunt in het vertalen van ons idee naar een compleet brand concept. Het is mooi om te zien en ervaren hoe Mel en Marije elkaar aanvullen en hun krachten bundelen. Zeker een aanrader!”

Data Trainee Twente

“Het samenwerken met Mel en Marije is echt ontzettend fijn. Ik noem het bewust samenwerken omdat het ook echt zo voelt. Ze zijn beide erg betrokken en willen het beste resultaat neerzetten. Ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd en hier hun professionele en creative draai aan toegevoegd. Dankjewel ExtraSaus voor jullie hulp en positieve invloed!”

Nola Houthuijzen - Boldly the Label

"Onze vraag was een nieuwe website met de look and feel van vandaag die past bij ons bedrijf. De dames van Extra Saus hebben dit helemaal waar gemaakt. Niet alleen ziet onze nieuwe website er fantastisch uit maar ook het technische gedeelte is top. Hierdoor is onze vindbaarheid online enorm verbeterd."

Guido Smit - Fotostudio Smit

"Een branding laten maken door Extra Saus was de beste keuze die ik heb kunnen maken voor mijn bedrijf. Mel en Marije zijn gepassioneerd, creatief en gaan door totdat zij ook tevreden zijn. Ze luisteren goed naar je wensen, stellen veel vragen en houden je goed op de hoogte bij het proces. Ik heb een prachtige branding mogen ontvangen waar ik nog steeds erg blij mee ben."

Nienke Helthuis

Vorige

Volgende

Enschedesestraat 119-A in Hengelo

info@extrasaus.nl

KVK 81303637

Onze socials

InstagramLinkedin-inFacebook-f

BTW NL862044200B01

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Extra Saus | Over ons (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6590

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.