Hvordan skrive en avskjeds e-post til kolleger på den siste arbeidsdagen + eksempler på e-post (2024)

Supriya

Publisert 17. november 2022

Hoe schrijf je een afscheidsmail naar collega's op de laatste werkdag + voorbeelden van e-mails (1)

De siste årene har Jobhopper -økonomien vært dagens samtale.Du har utvilsomt hørt om buzzwords som den store avskjed.Flere sier jobben sin fordi de sliter med ideen om å finne et mål i arbeidet sitt.Gartner DarlingAt den totale årlige personalomsetningen i USA vil øke fra 20 prosent i 2020 til 24 prosent i 2022.

Med andre ord, flere av oss har nå en grunn til å skrive avskjedsbrev til kollegene våre, enten vi går til nye eng eller bare tar litt fritid.Det kan være en vanskelig oppgave.Selvfølgelig vil du være profesjonell, men også ekte - og du vil ikke komme over som skryter av ditt neste trinn.

Å skrive e-posten kan være et bittersøtt øyeblikk, og det kan også etterlate et varig inntrykk av tiden din i selskapet.Det er derfor viktig å gjøre det bra og enProfesjonell e-postadressei det.Nå kan du enForretnings-e-post uten domenenavn.

Her er noen maler som hjelper deg med å skrive den perfekte avskjedsposten til kollegene, enten du legger igjen på gode vilkår eller ikke.

Hva skal være i en avskjedspost til kolleger?

Når du skriver en avskjeds e -post til kollegene, er det mer et sentimentalt trekk enn noe annet.Du prøver ikke å stjele en karakterreferanse eller score poeng hos sjefen med din dyktighetE -Postannonsing.Du prøver bare å ta farvel.Med det i bakhodet er det noen viktige elementer du kanskje vil spille inn:

  • En kort forklaring på hvorfor du drar.Undervurder aldri kraften i nedleggelse.Ikke la kolleger i mørket om avgangen din hvis de har vært en del av støttenettverket.
  • Takk for tiden du tilbrakte sammen.Enten det er for to uker eller 20 år siden, er det alltid hyggelig å tenke på de gode tidene før du fortsetter.
  • En kort omtale av tingene du har lært.Det er alltid godt å navngi måtene du har vokst som individ eller ferdighetene du har fått i selskapet i løpet av din tid, spesielt hvis det har spilt en viktig rolle i å sikre din neste stilling.
  • Noen få velvalgte kloke ord for de som er igjen.Hvis det er noe du ønsket å vite når du startet for første gang, eller hvis det er råd du hjalp på vei, må du gi det videre!Det vil bli verdsatt.
  • En siste hilsen og beste ønsker for fremtiden.Dette er din sjanse til å trekke i stil og etterlate et varig positivt inntrykk.

Det er også en god idé å legge kontaktinformasjonen din nederst i e-posten.Du vet aldri når du skal konsultere en tidligere kollega for råd eller når noen vil kontakte deg om en ledig stilling.

Når du sier farvel til kolleger på den siste arbeidsdagen din, skriver du tjenester somSkriv papirerKan tilby verdifull veiledning og eksempel maler, som du kan forberede en oppriktig og profesjonell farvel-e-post som etterlater et varig inntrykk.

Som ikke kan tas opp

Hvis du forlater sint, eller hvis det har vært et argument med en kollega, er det best å holde e-posten kort, kraftig og fri for negativitet.Det er ikke nødvendig å henge det skitne klesvasken din i offentligheten eller å forlate kollegene i munnen med en sur smak mens du går til døra.

Det er også best å ikke gi løfter som du ikke kan oppfylle.Hvis du sier at du vil holde kontakten, men aldri vil følge den, vil det skade forholdet ditt senere.Det samme gjelder å tilby å hjelpe med overgangen til en ny ansatt.Bruk den bare hvis du er sikker på at du kan tåle det.

Topptips for å skrive e-post om den siste arbeidsdagen

Før vi går inn på noeE-postmaler, her er noen generelle tips for å hjelpe deg på vei:

  • Fortell alle hva ditt neste trekk er.antyder HBRGi mottakerne en kort oversikt over hva du skal gjøre nå og hvordan de kan kontakte deg.“Jeg vil fortsette å [ny rolle] hos [Company].Min siste dag er [dato] og min nye e-postadresse blir [adresse]. "Du vet aldri når noen har et nyttig tips eller kontaktperson for deg.
  • Send e-posten før du reiser.Carson Kohler van TopresumeAnbefaler å sende avskjed -e -post dagen før du drar, slik at det er nok tid til at folk behandler det og snakker med deg personlig hvis de vil.
  • BrukForretnings-e-posttjenesterSlik at alle mottar den samme meldingen.Du vil ikke sende 20 versjoner av avskjedsposten.Det er tid -konsumerende og betyr at folk overser noe viktig raskere.
  • Ikke vær redd for å legge til personlighet gjennom memes, inne i vitser og meningsfulle minner.
  • Bonustips: Nå får du enForretnings-e-post med domeneunder et tak.Raskt og enkelt konfigurert

Klar til å si farvel?Her er fire e-postmaler som hjelper deg på vei.

4 Beste e-posteksempler på den siste arbeidsdagen og ser deg e-posteksempler til kolleger med fa*gregler

Følelsesmessig avskjedsepost til kollegaer etter oppsigelse

Har du en gruppe nærmeste kolleger som du vil ta farvel med på en mer emosjonell måte?Denne e-postmalen er for deg:

Støtelinje: Si farvel - siste dag [dato]

Hei [team],

Jeg vil fortelle dere alle at morgendagen er min siste dag på [Company].Det har vært noen gode år, og jeg kommer virkelig til å savne det for å jobbe med dere alle.Jeg har lært så mange av dere, og jeg er veldig takknemlig for støtten og vennskapet du har vist meg gjennom årene.

Jeg jobber hos [nytt selskap] som [ny stilling] per [ny stilling].Det er et bittersøtt skritt for meg, men jeg vil ta på meg denne nye utfordringen.Hvis du noen gang vil ta igjen, er den nye e-postadressen min [adresse], og du kan finne meg på LinkedIn på [navn].

Jeg håper vi kan holde kontakten!

Beste ønsker,

[Navnet ditt]

Profesjonell avskjeds e -post til kolleger og teammedlemmer

Ikke alle på jobb er din beste venn, og det er greit.Hvis du vil holde det strengt profesjonelt med din avskjeds -e -post, her er en mal for deg:

Emnelinje: Fortsett til nye muligheter - siste dag [dato]

Hei team],

Jeg vil fortelle dere alle at min siste dag vil være på [Company] [Dato].Det var en glede å jobbe med dere alle, og jeg er takknemlig for sjansen til å være en del av [selskap] de siste årene.

Jeg jobber hos [nytt selskap] som [ny stilling] per [ny stilling].Hvis du vil kontakte meg, er min nye e-postadresse [adresse].

Jeg ønsker deg det aller beste med din fremtidige innsats.

Helt ærlig,

[Navnet ditt]

Farvel med sjefen og kollegene

Hvis du har et nært bånd med sjefen din eller har et godt arbeidsforhold, er denne avskjeds e-postmal for deg:

Emnelinje: Fortsett til nye muligheter - siste dag [dato]

Hallo [veileder],

Som du vet, nærmer den siste dagen min [selskap] på [dato].Jeg vil ta meg tid til å takke deg for alle mulighetene du har gitt meg de siste årene.Jeg likte å jobbe med deg og lærte mye av deg underveis.

Jeg er glad for å starte min nye rolle i [New Company] som [ny stilling], men jeg vil savne ditt flittige lederskap og kloke råd.Hvis du noen gang vil kontakte meg, er den nye e-postadressen min [adresse].

Jeg håper vi kan holde kontakten!

Helt ærlig,

[Navnet ditt]

Farvel e -post til kolleger - vagt kjent

Hvis du ikke kjenner kollegene dine så godt, eller hun bare ser dem noen ganger på kontoret, er denne avskjeds e-postmal for deg.

Emnelinje: Fortsett til nye muligheter - siste dag [dato]

Hei team],

Jeg vil fortelle dere alle at min siste dag vil være på [Company] [Dato].Det var en glede å jobbe med deg, og jeg er takknemlig for sjansen til å være en del av [selskapet] de siste årene.Hvis du vil kontakte meg, er min nye e-postadresse [adresse].

Jeg ønsker deg det beste.

Helt ærlig,

[Navnet ditt]

Så der har du det!Fire forskjellige e-postmaler som du kan ta farvel med kollegene, enten du har et nært forhold til dem eller ikke.Ikke glem å legge til et personlig preg og holde det positivt.

Er du redd for at ikke alle åpner e-posten din i tide?Sjekke utArtikkelen vår om lesebekreftelser;Det er den perfekte måten å se når noen er opptatt med e-posten din.Hvis noen savner noe, vet du at du må snakke med ham eller henne personlig eller sende en SMS i stedet.

Pro-tip:Selv om det kan være vanskelig å si farvel, kan en godt tegnet e-post gjøre overgangen mer fleksibel.Husk at når du tar farvel med kollegene dine, må det være oppriktig, positivt og profesjonelt.Og hvis du går til en ny jobb, ikke glem å lese guiden vår om å drepe skrivingE-post om applikasjonerFor å hjelpe deg med å gjøre et godt førsteinntrykk på den nye arbeidsplassen.

Hvis du vil ha e-posten din nå, men ikke vil at folk skal motta den umiddelbart, så har vi denDenne hendige guidenFor å angi Send med Titan -e -post.Sett den inn og glem!

Hvordan skrive en avskjeds e-post til kolleger på den siste arbeidsdagen + eksempler på e-post (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5743

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.