Over ons - International Church the Garden (2024)

Over ons - International Church the Garden (1)

Onze visie

In The Garden zijn we geworteld in Jezus Christus, groeien we in ons geloof, bloeien we in het leven en zijn vruchtbaar om de wereld om ons heen
te zegenen.

GEWORTELD in Christus als kinderen van God – begrijp je unieke identiteit

GROEI in geloof door Gods woord te bestuderen en discipelen te worden – verdiep je kennis

BLOEI in het leven door vreugdevolle relatie met God en met elkaar – ontdek je potentie

VRUCHTBAAR in het zegenen van anderen door je door God gegeven talenten te gebruiken om te dienen, en het evangelie te delen – vind je bestemming

Onze missie

Om een op Jezus gerichte kerk te bouwen, het evangelie te delen en de stad en wereld om ons heen te zegenen.

MISSIE in de praktijk

Ga de wereld in nadat je GEWORTELD bent in Christus als kind van God.

Maak discipelen van alle naties door te GROEIEN in geloof in Gods woord.

Bemoedig anderen om te BLOEIEN in het leven en te genieten van een relatie met God en anderen.

Zegen anderen door middel van je God-gegeven talenten, en wees vruchtbaar in het delen van de Gospel in daad en waarheid.

The Garden heeft acht kernwaarden:

Jezus en de Bijbel staan centraal

God aanbidden

Gevuld door de Heilige Geest

Genereuze en gastvrije harten

Dienstbaarheid

Liefhebbende gemeenschap

Internationale cultuur

Discipelen in alle generaties maken

Het team

International Church the Garden is een door ouderlingen geleide kerk. Het Leadership Team is de groep van de Ministry Leaders en de Pastors die verantwoordelijk zijn voor de werking van de kerk.

Vele anderen zijn ook actief betrokken, die een belangrijke rol hebben in het aansturen van hun team, bijvoorbeeld het Worship Team, Table Team, Kids team, Online Team en Translation Team. En niet te vergeten: onze Homegroup leiders, die de kleine groepen in The Garden begeleiden en de jeugdleiders die zich inzetten voor de nieuwe generatie. Op deze manier werken we samen aan een prachtig bloeiende Tuin! We tuinieren samen en God geeft de groei.

Over ons - International Church the Garden (2)

Oprichters

Wij zijn een nieuw geplante internationale kerk in Hilversum.De grondleggers van IC The Garden zijn al meer dan 10 jaar expats (Japan, Australië, VS, Frankrijk, Zwitserland) met een jong gezin, nu gevestigd in Hilversum en zijn blij iedereen te verwelkomen die op zoek is naar een (geestelijk) thuis in Nederland!

“We weten uit de eerste hand hoe moeilijk het is om (geestelijke) verbinding te vinden als een expat woonachtig in het buitenland. The Garden is een protestantse, evangelische kerk en ons doel is mensen te zien en te helpen bloeien; emotioneel, spiritueel; in elk aspect van het leven! We willen mensen in hun kracht zetten om tot hun bestemming te komen en vrucht te dragen, diep geworteld te zijn in het Evangelie. “I have come that they may have life, and have it to the full.” Johannes 10:10

En denk niet dat je een ‘gelovige’ moet zijn om naar The Garden te komen; iedereen is welkom om met ons mee te doen: zoeker, agnostisch, sceptici; het is allemaal goed! Het is zelfs nog beter, we houden ervan om samen de vragen van het leven te verkennen en uit te dagen!

Zeker, we zijn hier om elkaar te ontmoeten, te steunen en aan te moedigen, verbindingen te leggen en samen-zijn te bieden, liefde en gebed te delen … soms is een een bovennatuurlijke spark alles wat je nodig hebt om aangemoedigd te worden, zoals water voor een droge tuin!”

Stuur ons gerust een berichtje!

Evert & Geraldine Nooter- van Amerom

Founder/Elder

Pastor Emeritus Herman van Amerom

Pastor Emeritus Herman van Amerom dient de Heer al 70 jaar, vanaf zijn 18e. Hij plantte meer dan 30 kerken in Frankrijk, Zwitserland, Afrika en Nederland.

Van 1975-1996 was hij algemeen toezichthouder van de Assemblies of God in Nederland (nu VPE). Hij richtte Teen Challenge Haarlem op en bekleedde vele andere functies in verschillende besturen van verschillende christelijke organisaties.

Pastor Herman was de drijvende kracht achter International Church The Garden aangezien het begon en groeide in zijn eigen achtertuin. Hij houdt oprecht van mensen en deelt graag de liefde van God met iedereen met wie hij in contact komt.

Over ons - International Church the Garden (3)

Over ons - International Church the Garden (4)

David and Margaret White

Wij zijn David en Margaret White, oorspronkelijk uit Schotland, maar momenteel wonen we al vele jaren in Nederland en we hebben ook een korte tijd in de VS gewoond. We hebben drie getrouwde kinderen en vier kleinkinderen die allemaal in NL wonen. We zijn actief geweest in verschillende kerken op de plekken waar we hebben gewoond. Margaret heeft een hart voor mensen die hulp nodig hebben en was vele jaren betrokken bij hun spirituele zorg en gaf leiding aan Freedom in Christ Discipleship-cursussen. David heeft veel ervaring in de ontwikkeling en opbouw van deze kerken waar we actief waren. Hij heeft een grote passie om mensen Jezus Christus te zien vinden, vooral door alle Alpha-cursussen die hij met plezier heeft geleid.

Na onze pensionering enkele jaren geleden leidde God ons naar de omgeving van Hilversum en meer recentelijk naar IC The Garden. We vinden het fantastisch om deel uit te maken van deze bloeiende internationale kerk en mensen te zien groeien in hun geloof en discipelen van Jezus Christus te zien worden. In onze vrije tijd houden we van reizen naar het buitenland, wandelen, golfen, fotograferen, afspreken met vrienden en vooral onze geweldige familie.

Elder

Daan Noorman

Ik hou al van de Heer sinds ik 20 jaar was en ik heb meer dan 20 jaar in de OBED-bediening gediend.

Nu ben ik een gepensioneerde tandarts en ben ik 47 jaar getrouwd met Melinda. We zijn gezegend met 2 zonen en 4 kleinkinderen.

Ik heb een grote passie voor Israël en voor leren over de Bijbel.

Over ons - International Church the Garden (5)

CONTACT

Postadres
Postbus 938
1200 AX Hilversum

PRIVACY

Privacy verklaring
Cookie verklaring

Ontmoet ons zondag

The Garden International Church

  • Dalweg 8A
  • Building of: Reformed Church De Schuilhof
  • 1217HZ Hilversum

VOLG ONS

GEVEN

IBAN: NL20 INGB 0008 29 19 96t.n.v. International Church the Garden te Hilversum

ANBI

Online geven

Over ons - International Church the Garden (6)

Nieuwsbrief

Over ons - International Church the Garden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6516

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.